Nyitólap | Regisztráció | Kapcsolat | English |   

PHP-Nuke PHP-Nuke
PHP-Nuke Portál :: Téma megtekintése - IRC Modul (Nem Chat)
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva.
Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>

IRC Modul (Nem Chat)

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Modulok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
szaky
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. November 22. Kedd, 18:06    Hozzászólás témája: IRC Modul (Nem Chat) Hozzászólás az előzmény idézésével

sziasztok olyan modult keresnék, amivel egy adott IRC szerverhez tudnék csatkakozni és adott szobáihoz. Létezik ilyen?

Koszi

Szaky
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2005. November 22. Kedd, 20:17    Hozzászólás témája: : IRC Modul (Nem Chat) Hozzászólás az előzmény idézésével

Tekintsd meg ezt: http://www.pjirc.com
NukeR
NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. November 22. Kedd, 23:51    Hozzászólás témája: : IRC Modul (Nem Chat) Hozzászólás az előzmény idézésével

itt kinéztem én is egy jópofa modult, de nemt udtam beépíteni a nuke-ba Sad Pedig a fórumhoz van valami extra. konkrétan ezt próbáltam:
http://pjirc4phpbb.earlsoft.co.uk/
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
jjames
NukeR
NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. November 23. Szerda, 0:32    Hozzászólás témája: : IRC Modul (Nem Chat) Hozzászólás az előzmény idézésével

nah találtam egyet, csak full angol, de igyekszem lefordítani, azt ha lesz időm akkor fel is töltöm Wink de külön ne várjon rám senki Smile
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
szaky
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. November 23. Szerda, 8:02    Hozzászólás témája: pj Hozzászólás az előzmény idézésével

A jp-t próbáltam, csak a javaval volt valami gond mindíg lefagyott tőle az Explorer Sad
Vissza az elejére
szaky
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. November 23. Szerda, 8:31    Hozzászólás témája: IRC Hozzászólás az előzmény idézésével

Nos. Feldobtam a PJIRC-t és a Sun javat. ezzel müködik is, de vajon hol lehetne beállítani az IRC szervert.? nem tudja valaki?

Szaky
Vissza az elejére
jjames
NukeR
NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. November 23. Szerda, 9:59    Hozzászólás témája: : IRC Modul (Nem Chat) Hozzászólás az előzmény idézésével

valahol keress benne egy config.php-t
abban biztos betudod állítani!
Vissza az elejére
szaky
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 16. Szombat, 12:37    Hozzászólás témája: m Hozzászólás az előzmény idézésével

Még mindíg ezzel görcsölök. Nem tudom beeröltetni a quakenet szerverre, de azt hiszem itt a megoldás csak nem értem tud segíteni valaki miről írnak itt?
http://64.233.183.104/search?q=cache:0Z1eSp9h5Y4J:forum.pjirc.com/viewtopic.php%3Ft%3D2478%26+pjirc+quakenet&hl=hu&gl=hu&ct=clnk&cd=7

Köszi
Szaky
Vissza az elejére
szaky
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 16. Szombat, 12:38    Hozzászólás témája: : IRC Modul (Nem Chat) Hozzászólás az előzmény idézésével

Egyébként ua. a gondom vele amit a belinkelt oldalon az első hozzászolónak. Megköszönném, ha valaki segítene...

Szaky
Vissza az elejére
szaky
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 16. Szombat, 13:24    Hozzászólás témája: :-) Hozzászólás az előzmény idézésével

OK megoldottam Smile Mostmár csak egy gondom lenne:

Ez mitől van, hogy a feliratok ilyenek _NICKPROMPT ??

http://www.szaqi.hu/enemy/modules.php?name=ChatRoom
Vissza az elejére
xdragon
NukeR
NukeR

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 16. Szombat, 18:54    Hozzászólás témája: Re: :-) Hozzászólás az előzmény idézésével

szaky írta:
OK megoldottam Smile Mostmár csak egy gondom lenne:

Ez mitől van, hogy a feliratok ilyenek _NICKPROMPT ??

http://www.szaqi.hu/enemy/modules.php?name=ChatRoom

Szia!

1. Plz írd le, hogyan sikerült megoldani, hátha még v.kinek jól jön.THX Wink
2. Ez azmiatt van, mert nincs magyar nyelvi fájl. keresd meg a letöltések között, ha nincs készítsd el Laughing
szaky
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 18. Hétfő, 8:35    Hozzászólás témája: ok Hozzászólás az előzmény idézésével

1. Lépés
az index.php ban ezt a sort:

<param name='userid' value='GoPJirc 2.0'>

modosítani erre:

<param name='userid' value=''>

2. lépés:

admin/config.php ban ezeket a sorokat, átírni így:

define("_SERVER","irc.quakenet.org");
define("_PORT","6668");
define("_MULTISERVER","false");
define("_LANGEXT","lng");

És már megy is Smile
Szaky
Vissza az elejére
Slys
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2006. December 6. Szerda, 21:38    Hozzászólás témája: PjIrc nuke-phpbb alatt Hozzászólás az előzmény idézésével

itt kukk.
Sikerült elég jól összehoznom(1 éjjel alatt Smile ), így egésszen korrekt lett.

Majd feldobom ide is ha lecc időm leírni a módosításokat.
De addíg is lehet nézegetni mert nem annyira ördöngősség átírni. Lehet próbálkozni.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Modulok Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban