Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva. Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>
Sziasztok!
Ezt a témát tettem fel az oldalamra http://www.nuker.hu/themes-details-1.html.
De rögtön adodott egy pici gondom mégpedig az, hogy a fejlécre vagy bele kellene irnom, vagy képet tennem ugy hogy ne roncsam el a témát. És alulra pedig a támogatok képét, linkjét tenni.
Na most ti hogy állnátok neki, mert sok képböl flashböl áll?
Minden segitséget köszönök.
Tomi
Tomi
Ez igy keves info, igy a segitseg is hasonlo lessz.
Ha a flash -re akarsz irni akkor van a csomagban egy resources konyvtar forras file-okkal. A headerlogo.fla -t nyisd meg valamilyen flash szerkesztovel es azt tudsz rairni amit csak akarsz, vagy akar kepet is illeszthetsz ra. A masik lehetoseg hogy a header.php -be irod vagy teszed a kepet. Ehez keresd a kovetkezo sort :
Sziasztok a Sand_Journey témát használom és szeretnék egy képet a hátérben amin futnak a cikkek.Hogyan és hol kell modósítani ahoz hogy meg tudjam valósítani? _________________ Lala
Tomi
Ez igy keves info, igy a segitseg is hasonlo lessz.
Ha a flash -re akarsz irni akkor van a csomagban egy resources konyvtar forras file-okkal. A headerlogo.fla -t nyisd meg valamilyen flash szerkesztovel es azt tudsz rairni amit csak akarsz, vagy akar kepet is illeszthetsz ra. A masik lehetoseg hogy a header.php -be irod vagy teszed a kepet. Ehez keresd a kovetkezo sort :
Köszi de az a baj mint irtam sok képböl áll össze az égész ha csak a header_r1_c3.jpg-t modositom akkor csak a közepén lesz egy hely.
Én az szeretném ha az egész fejlécet letudnám cserélni 1képre de ha lehet ugy hogy az a keret megmaradjon ami most is van ezt hogy tudnám megoldani? Tudom nagyon lama kérdés de nem értek még nagyon hozzá.
Köszi
u.i.: ja és a lap aljára a támogatok képeit-linkeit
Közben rájöttem arra hogy a footer.php-t kellene feltennem a header.php helyére de sehogysem jön össze ugy ahogy szeretném és ráadásul a paraméterezését sem értem!
Tudnátok adni valami leirást vagy utmutatást hogy hogy kellene elindulnom?
Felülre 1-2képet szeretnék tenni meg esetleg szöveget is lentre pedig 8-10 képet linkel.
Köszönöm
Sziasztok a Sand_Journey témát használom és szeretnék egy képet a hátérben amin futnak a cikkek.Hogyan és hol kell modósítani ahoz hogy meg tudjam valósítani?
themes/Sand_Journey/theme.php-ben keresd ezt a sort:
Közben rájöttem arra hogy a footer.php-t kellene feltennem a header.php helyére de sehogysem jön össze ugy ahogy szeretném és ráadásul a paraméterezését sem értem!
Felülre 1-2képet szeretnék tenni meg esetleg szöveget is lentre pedig 8-10 képet linkel.
Köszönöm
HTML kesziteseben van valami ismereted? _________________
Köszönöm
HTML kesziteseben van valami ismereted?
Nem tul sok inkább a html átalakitásában van ismeretem.
Ha estleg abban tudnál segiteni hogy hogyan induljak el miket kellene változtatnom hogy ugyanaz legyen az alja mint a teteje.
Mivel (paraméter) tudok beszurni képeket linkeket vagy egyszerü szöveget.
Köszi
Legutóbb Otom szerkesztette (2005. Január 25. Kedd, 19:50), összesen 1 alkalommal
Sziasztok a Sand_Journey témát használom és szeretnék egy képet a hátérben amin futnak a cikkek.Hogyan és hol kell modósítani ahoz hogy meg tudjam valósítani?
themes/Sand_Journey/theme.php-ben keresd ezt a sort:
mindent úhy csináltam ahohy mondtad a kép neve is az amit írtál de a newban lett a kép
"Sziasztok a Sand_Journey témát használom és szeretnék egy képet a hátérben amin futnak a cikkek"
Akkor ird le pontosan mit akarsz, mert ezek szerint nem egyre gondolunk. _________________
Amit szeretnék hogy egy kép legyen a háttérben a modulok átlátszoak meg a cikkek és az üzenetek így. meg minden a betük allat egy kép legyen mindenütt. _________________ Lala
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban