Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva. Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>
Elküldve: 2005. Október 15. Szombat, 12:38 Hozzászólás témája: Nem teljes a tiny_mce
Hi!
A 7.8 témában olvastam, hogy mit kell tenni ilyenkor, és működött is, de 7.9-nél a config.php-ban nincs olyan, hogy advanced_editor, hanem nuke_editor: van
de az ugyan az, de az a hiba, hogy ha 0-ára van állitva akkor teljesen ki van kapcsolva, ha 1-esre állitom akkor meg csak úgy jelenik meg mint a 7.8-ban a
0-ára állitott, ha 2-esre állitom akkor meg olyan mint ha 0-ásra lenne állitva, csak a szöveg mezőbe egy <br> van írva...
Elküldve: 2005. Október 15. Szombat, 16:40 Hozzászólás témája: : Nem teljes a tiny_mce
black71 írta:
Es mi a problema?
Hát az, hogy nem teljesen jelenik meg a tiny_mce hanem csak egy kicsi része alul, tehát nincs benne a kép beszúrás, emot ikon beszúrása, flash beszúrás stb...
Hanem a szöveg alján megjelenik egy kiss sor... _________________ http://mobilzone.mobilz.hu
php-nuke 7.7 + patch
Elküldve: 2006. Február 16. Csütörtök, 7:26 Hozzászólás témája: : Nem teljes a tiny_mce
Sziasztok!
Nekem elég lenne ha belinkelhető lenne a kép. De amikor beszúrom a HTML ablakba a kódot, aztán visszaváltok normál nézetre látom a képet eddig rendben. Aztán mikor mentem és megnézem mégsincs ott a kép.
Van valami megoldás arra, hogy mentés után is látható legyen a kép?
A válaszokat előre is köszönöm! _________________ PHP-NUKE 7.9 + Chatserv Patch 3.1 + PHPBB 2.0.17
Elküldve: 2006. Július 18. Kedd, 19:38 Hozzászólás témája: : Nem teljes a tiny_mce
Sziasztok!
Erre a korábban írt problémára nem lehet tudni, mi a megoldás?
igen jó lenne tudni.
Miss-Blue írta:
Sziasztok!
Nekem elég lenne ha belinkelhető lenne a kép. De amikor beszúrom a HTML ablakba a kódot, aztán visszaváltok normál nézetre látom a képet eddig rendben. Aztán mikor mentem és megnézem mégsincs ott a kép.
Elküldve: 2006. Augusztus 26. Szombat, 21:27 Hozzászólás témája: : Nem teljes a tiny_mce
Miss-Blue írta:
Sziasztok!
A válaszokat előre is köszönöm!
Szia Miss-Blue.
Ha a szövegszerkesztöbe szurod be a képet és utána töltöd fel a szöveg az biztos fel fog menni de a kép nem mivel az a codrész nincs benne a php-ben. Inkább talán az lenne az ajánlott hogy a kép elérésiutját állitod itt be és a képet külön feltöltöd a szervere egy mappába /images/
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban