Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva. Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>
Csatlakozott: Dec 05, 2004 Hozzászólások: 370 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2005. Január 24. Hétfő, 20:43 Hozzászólás témája: Libri
Sziasztok nekem is van a librivel partner progamom és én is szeretném igy elhelyezni portálomon de nem tudom hogy kell tudnátok nekem ebben segíteni please _________________ Lala
Elküldve: 2005. Január 24. Hétfő, 21:41 Hozzászólás témája: : Libri
Nem kell olyan sokmindent módositani.itt levan irva az eyik topicba.Én is megcsináltam tök jó. _________________ jolaszló
PHP-Nuke 7.6 + Chatserv Patch 2.8
Elküldve: 2005. Január 24. Hétfő, 21:48 Hozzászólás témája: : Libri
lala írta:
hát igen én is de elég sokat át kell irni ahoz hogy ugy nézen ki mint itt mert ez nagyon super ahogy itt van
Ha nem akarsz az Aser's Shoppal bajlodni csak eleg egy egyszeru kereso az oldaladra akkor a html kodot amit kivalasztol a librinel konvertald at ITT.
Keszits pl. egy block-Libri.php -t es a telejes konvertalt tartalmat masold bele a file-ba. Keress ra erre :
Kód:
block-Block_Creator.php
es ird at a blokk nevere, pelada szerint block-Libri.php -re .
Bemasolod a blocks konyvtarba es mar csak adminban kell a blokkot bekapcsolnod. _________________
Csatlakozott: Dec 05, 2004 Hozzászólások: 370 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2005. Január 24. Hétfő, 22:13 Hozzászólás témája: : Libri
Továbbá ha nálad rákatintok a vásárlás gombra akkor ott találom maga a libri.hu és anál a könyvnél amit meg akarok vásárolni hogy kell ezt ilyen jól megcsinálni?
Már fent van az Aser's Shopp beírom a könyveket meg a képeket oldalt megy a scroll kicsi help kéne _________________ Lala
Elküldve: 2005. Január 24. Hétfő, 22:18 Hozzászólás témája: : Libri
lala írta:
Továbbá ha nálad rákatintok a vásárlás gombra akkor ott találom maga a libri.hu és anál a könyvnél amit meg akarok vásárolni hogy kell ezt ilyen jól megcsinálni?
Már fent van az Aser's Shopp beírom a könyveket meg a képeket oldalt megy a scroll kicsi help kéne
Elküldve: 2005. Január 26. Szerda, 1:28 Hozzászólás témája: : Libri
black71 írta:
lala írta:
hát igen én is de elég sokat át kell irni ahoz hogy ugy nézen ki mint itt mert ez nagyon super ahogy itt van
Ha nem akarsz az Aser's Shoppal bajlodni csak eleg egy egyszeru kereso az oldaladra akkor a html kodot amit kivalasztol a librinel konvertald at ITT.
Keszits pl. egy block-Libri.php -t es a telejes konvertalt tartalmat masold bele a file-ba.
es ird at a blokk nevere, pelada szerint block-Libri.php -re .
Bemasolod a blocks konyvtarba es mar csak adminban kell a blokkot bekapcsolnod.
Nekem ez csak nem jött össze..
Beillesztettem a html linket ebbe a blokk készítőbe majd elmentettem az eredményt block-librivalami.php - néven a Blocks könyvtárba. Utána mikor kiraktam a blokkot akkor csak a link volt benne az oldal pedig széthúzva.
Elküldve: 2005. Január 27. Csütörtök, 0:52 Hozzászólás témája: nem jóóó
Nekem csak nem sikerül...
Ezt a kódot :
Kód:
<?php
#### Generated by Block Creator by Disipal Site (www.disipal.net) ###
if (eregi("block-Block_libri01.php",$PHP_SELF)) {
Header("Location: index.php");
die();
}
$content = "http://www.libri.hu/cgi-bin/libri/start.cgi/apps_libri/display/index.html?search.partner.id=11273&search.category.id=CAA1A4";
?>
Elmentettem "block-Block_libri01.php" néven majd bemásoltam a Blocks könyvtárba és az adminban aktiváltam és megint csak a link jelent meg a blokkban ami széthúzza az egészet.
MIt rontok el ?
Elküldve: 2005. Január 27. Csütörtök, 7:17 Hozzászólás témája: Re: nem jóóó
toboz írta:
Elmentettem "block-Block_libri01.php" néven majd bemásoltam a Blocks könyvtárba és az adminban aktiváltam és megint csak a link jelent meg a blokkban ami széthúzza az egészet.
MIt rontok el ?
Mivel csak azt adtad meg.
Kód:
<?php
#### Generated by Block Creator by Disipal Site (www.disipal.net) ###
if (eregi("block-Block_libri01.php",$PHP_SELF)) {
Header("Location: index.php");
die();
}
$content = "<a href=\"http://www.libri.hu/cgi-bin/libri/start.cgi/apps_libri/display/index.html?search.partner.id=11273&search.category.id=CAA1A4\">Libri könyvek</a>";
?>
Nezd meg ezt.
De a legjobb az lenne ha elobb html-ben megszerkesztened, es azt konvertalnad at. _________________
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban