Nyitólap | Regisztráció | Kapcsolat | English |   

PHP-Nuke PHP-Nuke
PHP-Nuke Portál :: Téma megtekintése - Libri
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva.
Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>

Libri
Ugrás oldalra 1, 2  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Modulok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
lala
NukeR
NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. Január 24. Hétfő, 20:43    Hozzászólás témája: Libri Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok nekem is van a librivel partner progamom és én is szeretném igy elhelyezni portálomon de nem tudom hogy kell tudnátok nekem ebben segíteni please Brick wall

PHP-NUKE 7.9 + Chatserv Patch 3.1
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
toboz
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2005. Január 24. Hétfő, 21:11    Hozzászólás témája: : Libri Hozzászólás az előzmény idézésével

Szerintem az Aser modulra lesz szükséged! (jelenleg én is azt tanulmányozom)
Vissza az elejére
lala
NukeR
NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. Január 24. Hétfő, 21:14    Hozzászólás témája: : Libri Hozzászólás az előzmény idézésével

hát igen én is de elég sokat át kell irni ahoz hogy ugy nézen ki mint itt mert ez nagyon super ahogy itt van Very Happy

Vissza az elejére
jolaszlo
NukeR
NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. Január 24. Hétfő, 21:41    Hozzászólás témája: : Libri Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem kell olyan sokmindent módositani.itt levan irva az eyik topicba.Én is megcsináltam tök jó.

E39.HU
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2005. Január 24. Hétfő, 21:48    Hozzászólás témája: : Libri Hozzászólás az előzmény idézésével

lala írta:
hát igen én is de elég sokat át kell irni ahoz hogy ugy nézen ki mint itt mert ez nagyon super ahogy itt van Very Happy

Ha nem akarsz az Aser's Shoppal bajlodni csak eleg egy egyszeru kereso az oldaladra akkor a html kodot amit kivalasztol a librinel konvertald at ITT.
Keszits pl. egy block-Libri.php -t es a telejes konvertalt tartalmat masold bele a file-ba. Keress ra erre :
Kód:
block-Block_Creator.php

es ird at a blokk nevere, pelada szerint block-Libri.php -re .
Bemasolod a blocks konyvtarba es mar csak adminban kell a blokkot bekapcsolnod.
NukeR
NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. Január 24. Hétfő, 22:03    Hozzászólás témája: : Libri Hozzászólás az előzmény idézésével

Most már értem ezt a Aser's Shoppal-ot de mit kell átírni hogy a libri oldaán is keresen?

Vissza az elejére
lala
NukeR
NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. Január 24. Hétfő, 22:13    Hozzászólás témája: : Libri Hozzászólás az előzmény idézésével

Továbbá ha nálad rákatintok a vásárlás gombra akkor ott találom maga a libri.hu és anál a könyvnél amit meg akarok vásárolni hogy kell ezt ilyen jól megcsinálni?
Már fent van az Aser's Shopp beírom a könyveket meg a képeket oldalt megy a scroll kicsi help kéne Embarassed

Vissza az elejére
jolaszlo
NukeR
NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. Január 24. Hétfő, 22:18    Hozzászólás témája: : Libri Hozzászólás az előzmény idézésével

lala írta:
Továbbá ha nálad rákatintok a vásárlás gombra akkor ott találom maga a libri.hu és anál a könyvnél amit meg akarok vásárolni hogy kell ezt ilyen jól megcsinálni?
Már fent van az Aser's Shopp beírom a könyveket meg a képeket oldalt megy a scroll kicsi help kéne Embarassed

Itt már le irta Black egyszer.http://www.nuker.hu/ftopict-63.html

E39.HU
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
toboz
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2005. Január 26. Szerda, 1:28    Hozzászólás témája: : Libri Hozzászólás az előzmény idézésével

black71 írta:
lala írta:

Ha nem akarsz az Aser's Shoppal bajlodni csak eleg egy egyszeru kereso az oldaladra akkor a html kodot amit kivalasztol a librinel konvertald at ITT.
Keszits pl. egy block-Libri.php -t es a telejes konvertalt tartalmat masold bele a file-ba.
es ird at a blokk nevere, pelada szerint block-Libri.php -re .
Bemasolod a blocks konyvtarba es mar csak adminban kell a blokkot bekapcsolnod.

Nekem ez csak nem jött össze.. Rolling Eyes

Beillesztettem a html linket ebbe a blokk készítőbe majd elmentettem az eredményt block-librivalami.php - néven a Blocks könyvtárba. Utána mikor kiraktam a blokkot akkor csak a link volt benne az oldal pedig széthúzva.

"Keress ra erre :
Kód:
block-Block_Creator.php
"

Hol kell erre rákeresni?
Vissza az elejére
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2005. Január 26. Szerda, 2:10    Hozzászólás témája: : Libri Hozzászólás az előzmény idézésével

toboz írta:
Kód:
block-Block_Creator.php
"

Hol kell erre rákeresni?

Amikor a html kodot at kovertalod blokknak abban a kodban.
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2005. Január 27. Csütörtök, 0:52    Hozzászólás témája: nem jóóó Hozzászólás az előzmény idézésével

Nekem csak nem sikerül... Brick wall

Ezt a kódot :
Kód:
<?php
#### Generated by Block Creator by Disipal Site (www.disipal.net) ###
if (eregi("block-Block_libri01.php",$PHP_SELF)) {
    Header("Location: index.php");
    die();
}
$content  =  "http://www.libri.hu/cgi-bin/libri/start.cgi/apps_libri/display/index.html?search.partner.id=11273&search.category.id=CAA1A4";
?>

Elmentettem "block-Block_libri01.php" néven majd bemásoltam a Blocks könyvtárba és az adminban aktiváltam és megint csak a link jelent meg a blokkban ami széthúzza az egészet.
MIt rontok el ?
Vissza az elejére
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2005. Január 27. Csütörtök, 7:17    Hozzászólás témája: Re: nem jóóó Hozzászólás az előzmény idézésével

toboz írta:
Elmentettem "block-Block_libri01.php" néven majd bemásoltam a Blocks könyvtárba és az adminban aktiváltam és megint csak a link jelent meg a blokkban ami széthúzza az egészet.
MIt rontok el ?

Mivel csak azt adtad meg.
Kód:
<?php
    die();
}
$content  =  "<a href=\"http://www.libri.hu/cgi-bin/libri/start.cgi/apps_libri/display/index.html?search.partner.id=11273&search.category.id=CAA1A4\">Libri könyvek</a>";
?>

Nezd meg ezt.
De a legjobb az lenne ha elobb html-ben megszerkesztened, es azt konvertalnad at.
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2005. Január 27. Csütörtök, 22:17    Hozzászólás témája: : Libri Hozzászólás az előzmény idézésével

Rendben! Ideiglenesnek megteszi ameddig nincs az AsersShop élesítve !
Vissza az elejére
toboz
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2005. Január 29. Szombat, 0:52    Hozzászólás témája: : Libri Hozzászólás az előzmény idézésével

Ezt a bannert hogyan tudom beilleszteni egy block-ba?

(http://www.libri.hu/cgi-bin/libri/start.cgi/apps_libri/display/index.html?search.partner.id=11273)

Ha ebbe a kódba beillesztem a link helyére akkor nem jó,

Kód:
<?php
    die();
}
$content  =  "<a href=\"http://www.libri.hu/cgi-bin/libri/start.cgi/apps_libri/display/index.html?search.partner.id=11273&search.category.id=CAA1A4\">Libri könyvek</a>";
?>
Vissza az elejére
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2005. Január 29. Szombat, 1:04    Hozzászólás témája: : Libri Hozzászólás az előzmény idézésével

toboz írta:
Ezt a bannert hogyan tudom beilleszteni egy block-ba?

(http://www.libri.hu/cgi-bin/libri/start.cgi/apps_libri/display/index.html?search.partner.id=11273)

Ha ebbe a kódba beillesztem a link helyére akkor nem jó,

Kód:
<?php
    die();
}
?>

Nezd meg most is ugyan az van benne.
A baj inkabb azzal van hogy nem a teljes html kodot masoltad ki a libri oldalarol.
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Modulok Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra 1, 2  Következő
1 / 2 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban