Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva. Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>
Elküldve: 2006. Augusztus 4. Péntek, 23:35 Hozzászólás témája: Történet egy 7.8-as update elakadásról
Hi all!
A problémám az lenne hogy már egy ideje használok php nukeot (2 éve), és idáig mindig 7.3-as verziót használtam. Az oldalamat pénzért hostolják, tehát nem free tárhely szolgáltató. A lényeg hogy 7.3-as verzió alatt elkezdtek betörni a szerverre (a szolgáltatóm szerint az oldalon keresztül garázdálkodnak) ezért le is dobta az oldalam, mondván rakjam fel a legújabb nukeot hátha akkor kevesebb rés lesz és kevésbé tudnak bejutni. Így is lett, az adatbázist letiltotta, én ftp-n lementettem az egész oldalt, letöröltem, felraktam a 7.8-at (kiegészítve az oldal tartalmát képező modules mappával), majd a szolgáltatóm újra engedélyezte az adatbázist hogy menjen az oldal. Az index.php nem működött, azonban az admin.php-t kipróbálva már sikerem volt, ezt már behozta, továbbá minden mást is behoz (minden modult) csak az index.phpval vannak bajai. A News a kezdő modulom, de modules.php?name=News-t használva ezt is behozza. Ha az index.php-re megyek fehér oldalt hoz be és ezt írja ki: You can't access this file directly...
Mi lehet a gond?
Másik tünet hogy a blockok nevei helyett képeket használok, ezeket ugyancsak nem hozza be (ugyanakkor az admin blocknak is kép a neve, ezt pedig behozza), ez vmi 7.8-as dolog hogy nem lehet vagy mi?
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban