Nyitólap | Regisztráció | Kapcsolat | English |   

PHP-Nuke PHP-Nuke
PHP-Nuke Portál :: Téma megtekintése - űrlap modul, létezik
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva.
Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>

űrlap modul, létezik

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Modulok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
verser233
NukeR
NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. Január 21. Péntek, 9:44    Hozzászólás témája: űrlap modul, létezik Hozzászólás az előzmény idézésével

Hello!

I gazából nem tudom hogy amit én szeretnék, tényleg ez a tényleges neve.

Szal szeretnék egy olyan menüpontot létrehozni egy modul segítségével, ahol felteszek több kérdést, hozzá sok alternatív lehetőséget, a látogatók meg megmondják a helyes választ a kérdésre, szal, kicsit hasonlít a szavazó modulhoz, azzal a különbséggel, egy modulon belül több kérdést is meg lehet vele jeleníteni.......remélem érthető voltam.

Létezik ilyen?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
rhade
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2005. Január 21. Péntek, 20:31    Hozzászólás témája: : űrlap modul, létezik Hozzászólás az előzmény idézésével

Szerintem Te egy kvíz modult szeretnél...

Itt letöltheted: http://nukecops.com/downloads-file-162.html
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
verser233
NukeR
NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. Január 21. Péntek, 21:16    Hozzászólás témája: : űrlap modul, létezik Hozzászólás az előzmény idézésével

óó mégcsak ki se tudom próbálni Crying or Very sad nuke5.x-hez készült, nem indul el nálam Crying or Very sad nincs valakinek frissebb verziója?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
verser233
NukeR
NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. Január 21. Péntek, 21:37    Hozzászólás témája: : űrlap modul, létezik Hozzászólás az előzmény idézésével

nem szóltam Embarassed már megy...... először appserveren próbáltam ott nem ment, de élesben már megy, köszi szépen a linket!
Vissza az elejére
hoti
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. Augusztus 9. Kedd, 9:44    Hozzászólás témája: : űrlap modul, létezik Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Kipróbálnám én is, de ezt írja ki:

You can't access this file directly...

Mi lehet a baj?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
fetczer
Moderátor
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2005. Augusztus 9. Kedd, 12:12    Hozzászólás témája: : űrlap modul, létezik Hozzászólás az előzmény idézésével

SQL-t feltöltötted? Valamint mind a 3 könyvtárat felraktad? includes, modules, admin.
Miss-Blue
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2005. December 20. Kedd, 3:37    Hozzászólás témája: : űrlap modul, létezik Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Nekem egy sima űrlap modull lenne jó (a legjobb az lenne ha az adatokat adatbázisban is tárolná - esetleg az adatok összevethetőek is lennének egymással).

Ha valaki tud ilyet vagy hasonlót - és megosztja velem az infót azt előre is köszönöm!
Vissza az elejére
Guruka
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2005. December 20. Kedd, 18:49    Hozzászólás témája: : űrlap modul, létezik Hozzászólás az előzmény idézésével

No! Valami ilyesmi engem is érdekelne! Smile
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2005. December 26. Hétfő, 8:14    Hozzászólás témája: : űrlap modul, létezik Hozzászólás az előzmény idézésével

Sima urlap Shocked
A Content, Encyclopedia, FAQ, Reviews.
Biztos nem erre gondoltok, de a kerdes nem eleg reszletes, valamint milyen adatokat kellene hogy ossze hasonlitson?
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2005. December 27. Kedd, 8:00    Hozzászólás témája: : űrlap modul, létezik Hozzászólás az előzmény idézésével

black71 írta:
Sima urlap Shocked
A Content, Encyclopedia, FAQ, Reviews.
Biztos nem erre gondoltok, de a kerdes nem eleg reszletes, valamint milyen adatokat kellene hogy ossze hasonlitson?

Szia!

Én olyanra gondolok, hogy felteszek kérdéseket egy űrlapon (pl név, e-mail, mi a kedvenc színed - itt esetleg megadok előre több színt választási lehetőségként) aztán a felhasználó, ha kitölti tárolódnak a megadott adatok az adatbázisban (esetleg plusszban elküldi az e-mail címemre is) utána én az admin felületen tudnék keresni az adatokban.

Valami ilyesmi lenne nekem jó, nem tudom van-e ilyen.

A segítséget előre is köszönöm!
Vissza az elejére
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2005. December 28. Szerda, 14:00    Hozzászólás témája: : űrlap modul, létezik Hozzászólás az előzmény idézésével

Van egy elkepzelesem, mar csak annyi lenne a kerdes hogy mit akarsz ezekkel az adatokkal kezdni. Tehat hogy mi lenne a funkcioja.
Ha a CNB YourAccount modult telepited, abban kulon letre lehet hozni adatmezoket amit a felhasznalo kitud tolteni, es akar kotelezove is tehed a regisztracio alkalmaval. Emiatt lenne erdekes mit akarsz kezdeni pl azzal hogy valakinek a pl a piros szin a kedvence Confused
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2005. December 30. Péntek, 10:38    Hozzászólás témája: : űrlap modul, létezik Hozzászólás az előzmény idézésével

black71 írta:
Van egy elkepzelesem, mar csak annyi lenne a kerdes hogy mit akarsz ezekkel az adatokkal kezdni. Tehat hogy mi lenne a funkcioja.
Ha a CNB YourAccount modult telepited, abban kulon letre lehet hozni adatmezoket amit a felhasznalo kitud tolteni, es akar kotelezove is tehed a regisztracio alkalmaval. Emiatt lenne erdekes mit akarsz kezdeni pl azzal hogy valakinek a pl a piros szin a kedvence Confused

Szia!

Nagyon köszönöm!

Igen ilyesmit szerettem volna. Nagyon jónak tünik így első ránézésre (most raktam fel próba képpen). Még arra lenne szükségem, hogy keresni lehessen más szempontok alapján is (ne csak felhasználóinév, név, e-mail, id) a felhasználók között. Ez megoldható?

UI: pl kereséskor szeretném kilistázni az összes felhasználót aki pl 12.01.-én született (vagy más adat szerint listázni)

Nagyon köszi az eddigi segítséget! Very Happy
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Modulok Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban