Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva. Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>
Elküldve: 2005. Január 21. Péntek, 9:44 Hozzászólás témája: űrlap modul, létezik
Hello!
I gazából nem tudom hogy amit én szeretnék, tényleg ez a tényleges neve.
Szal szeretnék egy olyan menüpontot létrehozni egy modul segítségével, ahol felteszek több kérdést, hozzá sok alternatív lehetőséget, a látogatók meg megmondják a helyes választ a kérdésre, szal, kicsit hasonlít a szavazó modulhoz, azzal a különbséggel, egy modulon belül több kérdést is meg lehet vele jeleníteni.......remélem érthető voltam.
Elküldve: 2005. December 20. Kedd, 3:37 Hozzászólás témája: : űrlap modul, létezik
Sziasztok!
Nekem egy sima űrlap modull lenne jó (a legjobb az lenne ha az adatokat adatbázisban is tárolná - esetleg az adatok összevethetőek is lennének egymással).
Ha valaki tud ilyet vagy hasonlót - és megosztja velem az infót azt előre is köszönöm!
Elküldve: 2005. December 26. Hétfő, 8:14 Hozzászólás témája: : űrlap modul, létezik
Sima urlap
A Content, Encyclopedia, FAQ, Reviews.
Biztos nem erre gondoltok, de a kerdes nem eleg reszletes, valamint milyen adatokat kellene hogy ossze hasonlitson? _________________
Elküldve: 2005. December 27. Kedd, 8:00 Hozzászólás témája: : űrlap modul, létezik
black71 írta:
Sima urlap
A Content, Encyclopedia, FAQ, Reviews.
Biztos nem erre gondoltok, de a kerdes nem eleg reszletes, valamint milyen adatokat kellene hogy ossze hasonlitson?
Szia!
Én olyanra gondolok, hogy felteszek kérdéseket egy űrlapon (pl név, e-mail, mi a kedvenc színed - itt esetleg megadok előre több színt választási lehetőségként) aztán a felhasználó, ha kitölti tárolódnak a megadott adatok az adatbázisban (esetleg plusszban elküldi az e-mail címemre is) utána én az admin felületen tudnék keresni az adatokban.
Valami ilyesmi lenne nekem jó, nem tudom van-e ilyen.
Elküldve: 2005. December 28. Szerda, 14:00 Hozzászólás témája: : űrlap modul, létezik
Van egy elkepzelesem, mar csak annyi lenne a kerdes hogy mit akarsz ezekkel az adatokkal kezdni. Tehat hogy mi lenne a funkcioja.
Ha a CNB YourAccount modult telepited, abban kulon letre lehet hozni adatmezoket amit a felhasznalo kitud tolteni, es akar kotelezove is tehed a regisztracio alkalmaval. Emiatt lenne erdekes mit akarsz kezdeni pl azzal hogy valakinek a pl a piros szin a kedvence _________________
Elküldve: 2005. December 30. Péntek, 10:38 Hozzászólás témája: : űrlap modul, létezik
black71 írta:
Van egy elkepzelesem, mar csak annyi lenne a kerdes hogy mit akarsz ezekkel az adatokkal kezdni. Tehat hogy mi lenne a funkcioja.
Ha a CNB YourAccount modult telepited, abban kulon letre lehet hozni adatmezoket amit a felhasznalo kitud tolteni, es akar kotelezove is tehed a regisztracio alkalmaval. Emiatt lenne erdekes mit akarsz kezdeni pl azzal hogy valakinek a pl a piros szin a kedvence
Szia!
Nagyon köszönöm!
Igen ilyesmit szerettem volna. Nagyon jónak tünik így első ránézésre (most raktam fel próba képpen). Még arra lenne szükségem, hogy keresni lehessen más szempontok alapján is (ne csak felhasználóinév, név, e-mail, id) a felhasználók között. Ez megoldható?
UI: pl kereséskor szeretném kilistázni az összes felhasználót aki pl 12.01.-én született (vagy más adat szerint listázni)
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban