Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva. Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>
Elküldve: 2005. November 3. Csütörtök, 13:31 Hozzászólás témája: Platinum Magyarosítás
Hy All!
Nekem az lenne a gondom, hogy felteszem a platinum-hoz a magyarosítást, nem magyarosítja le, olyan mintha fel se tettem volna!
Ok, akkor átnevezem a magyarosításba az összes lang-hungarian.php english-re és így felteszem!
Így működik!
Felteszem a general user info blokkot, azt meg csak félig magyarosítja le, ha english, ha hungarian.php-t töltök fel!
http://nokia-programok.atw.hu/index.php
Itt lehet megnézni!
Pfff, mostmeg rámentem az oldalamra és jó a general user info blokk magyarosítása, de mostmeg a többi dolognál van hiba, nem az hogy angol, hanem hogy ilyen hülyén írja ki a dolgokat!
Pl.: Ez a szerver idő akar lenni
_SS_STATS:
· _SS_DATE: 03 Nov 2005
· _SS_TIME: 13:33:45
· _SS_GMT: +0100
Szóval vagy az egyik, vagy a másik rossz!
Csak az a durva, hogy eddig tök simán működött, de most hogy újra feltettem az egész cuccost, most így rossz!
1. Ez a general user info blokkhoz tartozik!
2. Ne írd felül a lang-hungarian.php -t, hanem egészísd ki! Tehát ami van a general user info blokk mappájában, azt add hozzá a language/lang-hungarian.ph -hez! Egyébként a readme nem dísznek van
De ha felteszem a platinumot, és utána a magyarosítást, és nem működik, akkor az OK ha felülírom a MAGYAROSÍTÁSBAN lévő lang-hungarian.php-ket lang-english.php-re az összeset, mert csak így működik?!
Elküldve: 2006. Április 16. Vasárnap, 9:37 Hozzászólás témája: Re: Hi
Zolikazer írta:
Nekem nem jó magyrosítás. feltöltöm a magyarosítást a beállításokba áttálítom a nyelvet magyarrra de semmi nem történik. MI a baj?
Ez attól van, hogy ne mtörölted a cookiekat. Töröld őket. Utána frissítsd az oldalt, és voálá! _________________ | Xdragon| Platinum.nuker.hu Moderátor|
Elküldve: 2006. Április 16. Vasárnap, 16:00 Hozzászólás témája: Re: de
Zolikazer írta:
De én nem találtam az adminba az eszközöket. Mert angol és aszem az eszközök angolba Tools....
Az internet explorereben kersed felűl ahol van a File meg hasonló ott van egy olyan, hogy Tools/Preferences/Delete Cookes _________________ PHP-NUKE 7.7 + Chatserv Patch 3.0 + PHPBB 2.0.15
W3Host
Elküldve: 2006. Április 16. Vasárnap, 22:51 Hozzászólás témája: Re: ...
Zolikazer írta:
De egyszerűen nem találom. Belépek az admin felületre és Preferences be nem találom a cookis delete meg olyat se hogy tools
Ne az oldaladon keresd..Nyiss egy Internet Explorert majd feül ott ahol Ahol a Fájl Szerkesztés Nézet van menny az Eszközökre Majd legalúl az Internetbeállítások és az előjövő ablakban középen látod a Cooke-k törlését _________________ PHP-NUKE 7.7 + Chatserv Patch 3.0 + PHPBB 2.0.15
W3Host
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban