Nyitólap | Regisztráció | Kapcsolat | English |   

PHP-Nuke PHP-Nuke
PHP-Nuke Portál :: Téma megtekintése - NukeSentinel telepítés
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva.
Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>

NukeSentinel telepítés
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3 ... 35, 36, 37, 38, 39  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Security
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
A-Ty
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2006. Március 5. Vasárnap, 22:07    Hozzászólás témája: : NukeSentinel telepítés Hozzászólás az előzmény idézésével

###TÖRÖLVE###

Legutóbb A-Ty szerkesztette (2006. Március 16. Csütörtök, 0:09), összesen 2 alkalommal
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
muki
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2006. Március 8. Szerda, 17:26    Hozzászólás témája: : NukeSentinel telepítés Hozzászólás az előzmény idézésével

vá nem ide akartam irni
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
A-Ty
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2006. Március 15. Szerda, 18:06    Hozzászólás témája: : NukeSentinel telepítés Hozzászólás az előzmény idézésével

###TÖRÖLVE###

Talán kissé jobban odafigyeltem a Sentinel telepítésénél mint eddig.
Először a core fájlokat módosítottam majd ezután installáltam a sentinelt.

HÜM hát nemtudom de műxik.

Legutóbb A-Ty szerkesztette (2006. Március 16. Csütörtök, 0:09), összesen 3 alkalommal
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Designe
Dr.NukeR
Dr.NukeR

HozzászólásElküldve: 2006. Március 15. Szerda, 18:46    Hozzászólás témája: ah mé nem megy? Hozzászólás az előzmény idézésével

Hello!

Gondom lenne a NukeSentinel_760_220pl4 verzioval.
A problémám a .htaccees és .staccess filokkal lenne.
Nuke 7.7 alá raktam fel tul képp jól működik a dolog módosítottam amit írt main.php file-t.
A Admin HTTPAuth Lista -nál beállítottam a jelszót majd vissza térve a NukeSentinel Adminisztrálásához az "Admin azonosítás:HTTPAuth védelemhez a "register_globals" -nak bekapcsolva kell lennie" "hibát" kapom.Azt nekem kell állítani vagy a szolgáltatónak? / w3host Laughing /
A forum elején le írtak alapján módosítottam a .htaccess file-t fel is töltöttem.meg csináltam azt a kódot amit a .staccess file-ban felhasznalo név:generalt jelszó ként elmentettem.amikor megpróbálok belépni olyan mintha nem létezne a jelszó és újra az az ablak jön fel. 2. próbálkozánál ezt a hiba üzit kapom:
Idézet:
This server could not verify that you are authorized to access the document requested. Either you supplied the wrong credentials (e.g., bad password), or your browser doesn't understand how to supply the credentials required.

Vajon mi a gondja?
dtommy79
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2006. Március 17. Péntek, 15:10    Hozzászólás témája: : NukeSentinel telepítés Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok,

Én azt szeretném megkérdezni, hogy 7.9-hez a sentinel melyik verzióját kell felrakni? Vagy ez nem lényeg?

Köszi
Vissza az elejére
A-Ty
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2006. Március 19. Vasárnap, 0:12    Hozzászólás témája: : NukeSentinel telepítés Hozzászólás az előzmény idézésével

dtommy79 írta:
Sziasztok,

Én azt szeretném megkérdezni, hogy 7.9-hez a sentinel melyik verzióját kell felrakni? Vagy ez nem lényeg?

Köszi

Letöltés a Nukerről:
http://www.nuker.hu/letoltesek-533.html
Letöltés a nukescriptről:
*http://www.nukescripts.net/modules.php?name=Downloads&cid=700*
innét letöltheted sok egyéb mellet a legfrissebb IP to Country-t.
Vissza az elejére
adam3
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2006. Máj 21. Vasárnap, 15:49    Hozzászólás témája: : NukeSentinel telepítés Hozzászólás az előzmény idézésével

Kérem segítsen valaki! Már teljesen kivagyok.

A PHP-Nuke 7.8-ra akarom telepíteni a NukeSentinel_242pl5_70-79-t. Már 2 hete csak azzal szórakozok, hogy a megfelelő helyre beírjam a php fájlokba a dolgokat, de semmi sem passzol. Ami le van írva a Readme-be nem az van a fájlba.

Valaki legyenszíves segíteni. Ha kell akkor fájlokat elküldöm neki, hogy csinálja meg, mert nekem nem megy.

Előre is köszi!
Vissza az elejére
sanyireni
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2006. Június 1. Csütörtök, 17:17    Hozzászólás témája: sentinel Hozzászólás az előzmény idézésével

szevasztok szentinellel odáig eljutok hogy felmásolom a tárhejre ezután hogyan tovább? miket kell modositani segitsenvalaki elöre is köszi.7.9 em van
Vissza az elejére
sanyireni
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2006. Június 8. Csütörtök, 13:31    Hozzászólás témája: senti Hozzászólás az előzmény idézésével

megoldottam
Vissza az elejére
elodd
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2006. Június 11. Vasárnap, 18:39    Hozzászólás témája: Re: NukeSentinel telepítés Hozzászólás az előzmény idézésével

black71 írta:
[..]

localhoston nem is lessz ez mas hogy Smile
Nyisd meg az includes/sentinel.php file-t es kommentezd ki ezt a sort igy:
Kód:

//if($remote=="none") { die("Invalid IP used"); }

Egyebkent a 125.sor
Ha elesben megy allitsd vissza. Dancing

Sentinel 2.4.2pl7 -nél nincs sentinel.php, csak nukesentinel.php. Az adott sor sincs benne. Kérdésem, hogy localhost-on való teszteléshez mit kellene kilőnöm, hogy működjön?

(egyébként IE alatt fekete képernyő, és a szöveg: We are currently closed for site and/or server updates and/or maintainance, Mozilla alatt látszik a portál, csak felül megjelenik egy "site is disabled" felirat - mert itt még be vagyok lépve adminba, IE-ben pedig nem)

Mi lehet baj?
köszi, elod
Vissza az elejére
elodd
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2006. Június 11. Vasárnap, 20:15    Hozzászólás témája: Re: NukeSentinel telepítés Hozzászólás az előzmény idézésével

sikerült megoldanom...
az átirányítást kellett kikapcsolni..

bocs

elodd írta:
[..]

Sentinel 2.4.2pl7 -nél nincs sentinel.php, csak nukesentinel.php. Az adott sor sincs benne. Kérdésem, hogy localhost-on való teszteléshez mit kellene kilőnöm, hogy működjön?

(egyébként IE alatt fekete képernyő, és a szöveg: We are currently closed for site and/or server updates and/or maintainance, Mozilla alatt látszik a portál, csak felül megjelenik egy "site is disabled" felirat - mert itt még be vagyok lépve adminba, IE-ben pedig nem)

Mi lehet baj?
köszi, elod
Vissza az elejére
Capt-Hook
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2006. Július 3. Hétfő, 0:21    Hozzászólás témája: : NukeSentinel telepítés Hozzászólás az előzmény idézésével

2.4.2-höz lehet valahonnan magyarosítást letölteni? vagy még nem készült el? Confused Very Happy
Vissza az elejére
GPeter
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 6. Vasárnap, 15:42    Hozzászólás témája: : NukeSentinel telepítés Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Sikeresen bannoltam magam. Azt tudom, hogy ennél (nuke_nsnst_blocked_ips) a táblánál kell kitörölni egy sort de melyiket?

és légyszi azt ne írjátok, hogy keressek vissza mert már egy csomó időt töltöttem vel Wink

Ha kitörlöm azt a bizonyos sort attól még ugyanúgy fog működni a sentinel? Rolling Eyes

Köszi!
Vissza az elejére
endre78
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 22. Kedd, 20:23    Hozzászólás témája: Sentinel telepítési hiba -- Illegal Access Detected!! Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Már biztos megírtátok erre a megoldást de fél óra forumban való keresés után feladtam.
Szóval Illegal Access Detected!! az admin.php -nál!
Merre tovább?
Vissza az elejére
Doubler
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2006. Október 9. Hétfő, 20:36    Hozzászólás témája: : NukeSentinel telepítés Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Nem a telepítéssel van gondom, az sikerült Smile

NukeSentinel 2.4.2pl6-om van, a lényeg hogy vmi szar rámászott az admin.php-mra. csak most raktam fel a sentinelt mert nem tudtam hogy milyen fontos (felelőtlenség volt), de hiába raktam fel nem dobta le autómatikusan, így gondolom be kell állítani vmit hogy az adminom megjavuljon (hogy mi a baja? az admin.php amint betöltődik egy 5 sec után átdob a hacker oldalára). Gondolom a Blocker Configurationben kell vmit de hogy itt pontosan mit, azt nem tudom. Mit tegyek?
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Security Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3 ... 35, 36, 37, 38, 39  Következő
36 / 39 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban