Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva. Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>
Elküldve: 2005. Október 28. Péntek, 14:08 Hozzászólás témája: Blokk háttér
Szevasztok nekem egy olyna kérdésem lenne, hogy hogy tudom megcsinálni, hogy a 3 blokknak más legyen a háttere és ne ismétlődjön akkora legyen mitn a kép! ezt hogy tudom megcsinálni? jahh és különbőző minden blokkhoz más
Feltett kerdesben 1-2 dolog nem vilagos, de a valtozo hatter szint a nuke csomagban talalhato themes/Sunset/theme.php -ben talalhato fuggveny alapjan egyszeruen meg tudod csinalni.
theme.php-ben keresd ezt a reszt:
Helló
Én a NukeNews témám jobb oldali blokkjainak szeretnék más hátteret mint a bal oldalon.
Próbáltam valamit kitalálni ebből a függvényből, de nem igazán jött össze.
A külön háttér beállítása a jobb és bal oldali blokkoknak engem engem is érdekelne (NukeNews).
Valaki segítene, nagyon hálás lennék, és sztem nem csak én.
Valahol már volt róla szó... két blocks.html kell, vagy ha nincs egy sem, akkor a theme.php-n belül kell megcsinálni....PLS keress rá, én most nem fogok.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban