Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva. Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>
Az szeretném megkérdezni, hogy van egy WOW témám, és ha azt választom, akkor az alsó sor, arcade ezek eltünnek, és jó néhány gomb is!
Azt hogy lehet megcsinálni, hogy azok megmaradjanak de WOW legyen a téma ?
Jah egy újabb god, egy kicsit a széle vastagabb lett a blokk-oknak, hogy lehet középre tenni, tehát a blokkban középre ????
PLS help
Megtakinthető minden ITT
Jah egy újabb god, egy kicsit a széle vastagabb lett a blokk-oknak, hogy lehet középre tenni, tehát a blokkban középre ????
PLS help
Megtakinthető minden ITT
Hú ezt jól leirtam...
Jah egy újabb gond, egy kicsit a széle vastagabb lett a blokk-oknak, tehát, hogy lehet a szöveget a blokkban középre rakni ????
Megtekinthetö itt : http://wedontknowfear.uw.hu (Platinum 7.6)
Piszkosul nem értettem a témaindító kérdésed, ezért gondoltam megnézem az oldalt. Bár ne tettem volna! Az az őrült nagy téma és a háttérzene rendesen hazavágta a böngészőmet. Igen, gyenge a gépem és mondhatnád, hogy az én bajom. De! Ha Internetre fejlesztesz és látogatókat akarsz az oldalra, ne a Te géped/kapcsolatod teljesítményéhez mérd az oldalt! Gondolnod kell a lassabb kapcsolattal és kisebb teljesítményű gépekkel rendelkezőkre is!
Szóval nem tudom, mi van nálad...
Jó akkor még1-szer leirom, megpróbálom úgy, hogy ne keljen megnézned!
Az alap Theme-ben, a Forumnál, két sor van:
Main, FAQ, stb..
Na az alatta lévö sor a WOW Theme-ben eltünik!
Ezek : Arcade, Smilies
Hogy lehet megcsinálni, hogy a WOW témáben újra megjelenjenek???
Jó akkor még1-szer leirom, megpróbálom úgy, hogy ne keljen megnézned!
Az alap Theme-ben, a Forumnál, két sor van:
Main, FAQ, stb..
Na az alatta lévö sor a WOW Theme-ben eltünik!
Ezek : Arcade, Smilies
Hogy lehet megcsinálni, hogy a WOW témáben újra megjelenjenek???
Na sikerült megoldanom, azzal, hogy feltöltöttem a T-Platinum Theme-nek a forum php fájljait, de még mindig van egy kis próbléma mégpedig ez : (Valahol fehér kis vonalok, és fehér területek vannak, csináltam képet)
Eredeti mérethez kattints a képre Eredeti mérethez kattints a képre
Elég csúnya de azért látszik, ez miért van ???
Ez azért van, mert a T-Platinum fájljai a képeket a T-Platinum mappából szedik. Pakold vissza a régi fájlokat nyugodtan. Az overal_header.tpl fájlban van az a rész, amivel a gondod van. Két lehetőséged, van:
-hozzáadod a hiányzó linkeket,
-használod a T-Platinum lévő ugyan ilyen nevű fájlt.
Piszkosul nem értettem a témaindító kérdésed, ezért gondoltam megnézem az oldalt. Bár ne tettem volna! Az az őrült nagy téma és a háttérzene rendesen hazavágta a böngészőmet. Igen, gyenge a gépem és mondhatnád, hogy az én bajom. De! Ha Internetre fejlesztesz és látogatókat akarsz az oldalra, ne a Te géped/kapcsolatod teljesítményéhez mérd az oldalt! Gondolnod kell a lassabb kapcsolattal és kisebb teljesítményű gépekkel rendelkezőkre is!
Szóval nem tudom, mi van nálad...
Üdv: Tkalex
Na azért ez így túlzás...
Figyelj, milyen gép az, ami nem tud betölteni egy Nuke oldalt egy kis Flash-el fűszerezve+egy háttérzenét?
LOL
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban