Nyitólap | Regisztráció | Kapcsolat | English |   

PHP-Nuke PHP-Nuke
PHP-Nuke Portál :: Téma megtekintése - PHP-NUKE 7.6
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva.
Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>

PHP-NUKE 7.6
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> PHP-NUKE 7.6
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2005. Január 5. Szerda, 14:17    Hozzászólás témája: : PHP-NUKE 7.6 Hozzászólás az előzmény idézésével

privat írta:
A program telepítési kálvária válasza .
Lehet ez igaz ?

"Úgy néz ki, hogy Apache modulként futó PHP alatt fejleszt a programozó, és a CGI-s PHP alatt nemigen tesztel, ott viszont pár környezeti
változó másként van."

NEM, mar csak amiatt sem, mertha jol ertelmeztem a mondatot ez a szerver is "CGI-s PHP".
NukeR
NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. Január 5. Szerda, 16:04    Hozzászólás témája: : PHP-NUKE 7.6 Hozzászólás az előzmény idézésével

A szerver ne mapache PHP és a NUKE apache alatt lett fejlesztve. ???
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2005. Január 5. Szerda, 16:13    Hozzászólás témája: : PHP-NUKE 7.6 Hozzászólás az előzmény idézésével

privat írta:
A szerver ne mapache PHP és a NUKE apache alatt lett fejlesztve. ???

En ezeket a dolgokat nem tudom,es azt sem hogy milyen szerveren akarod futtatni a nuke-t, a rendszer gazda biztosan jobban tudja miert nem fut rajta a nuke.
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. Január 16. Vasárnap, 17:16    Hozzászólás témája: : PHP-NUKE 7.6 Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Első próba!
PHP 4.3.10
MySQL 4.1.9
phpMyAdmin 2.6.0-pl3
PHP-NUKE 7.6 + Chatserv 2.8 patch
a létrehozott adatbázisomba nem tudom feltölteni a táblákat (nuke.hun.sql)
Adatbázisom kiválaszt, szövegfájl kiválaszt, végrehajt és nem történik semmi.
Valami ötlet?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2005. Január 16. Vasárnap, 17:30    Hozzászólás témája: : PHP-NUKE 7.6 Hozzászólás az előzmény idézésével

ethan írta:
Sziasztok!
Első próba!
PHP 4.3.10
MySQL 4.1.9
phpMyAdmin 2.6.0-pl3
PHP-NUKE 7.6 + Chatserv 2.8 patch
a létrehozott adatbázisomba nem tudom feltölteni a táblákat (nuke.hun.sql)
Adatbázisom kiválaszt, szövegfájl kiválaszt, végrehajt és nem történik semmi.
Valami ötlet?

Talan probald meg ugy , hogy megnyitod az adatbazist masold ki a teljes tartalmat, es masold be a textarea-ba, formba (nem tudom mashogy irni:)).
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. Január 16. Vasárnap, 19:19    Hozzászólás témája: : PHP-NUKE 7.6 Hozzászólás az előzmény idézésével

Húúú...
Gondolom Te ezt érted.
Nem lehetne mégis a phpMyAdmin-on keresztül megközelíteni a kérdést?
Pl.: van valami "A fájl karakterkészlete:" meg valami "Egybevetés:" nem lehet itt a gond?
Ha simán ( SQL - A szövegfájl helye: - Végrehajt ) ez után kiírja "A fájl nem olvasható"
Ezért gondoltam a karakterkészletre.
?
Vissza az elejére
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2005. Január 16. Vasárnap, 19:52    Hozzászólás témája: : PHP-NUKE 7.6 Hozzászólás az előzmény idézésével

ethan írta:
Húúú...
Gondolom Te ezt érted.
Nem lehetne mégis a phpMyAdmin-on keresztül megközelíteni a kérdést?
Pl.: van valami "A fájl karakterkészlete:" meg valami "Egybevetés:" nem lehet itt a gond?
Ha simán ( SQL - A szövegfájl helye: - Végrehajt ) ez után kiírja "A fájl nem olvasható"
Ezért gondoltam a karakterkészletre.
?

phpmyadminban van amit irtam, csak nem file-t jelolod ki hanem folotte van egy tabla es oda masolod be a tartalmat.
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. Január 16. Vasárnap, 19:55    Hozzászólás témája: : PHP-NUKE 7.6 Hozzászólás az előzmény idézésével

black71:

Mondták már Neked, hogy király vagy:
Mert KIRÁLY vagy!!!!
Sikerült!
Ezer köszönet!
Vissza az elejére
dragon
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. Január 28. Péntek, 22:56    Hozzászólás témája: : PHP-NUKE 7.6 Hozzászólás az előzmény idézésével

PHP-NUKE 7.6 + Chatserv 2.8 patch feltelepítése után sima mezei felhasználó ként nem enged be admint simán át irtam az adminban a jelszavam de mindig kitilt

http://dzcf.srv.hu
Vissza az elejére
dragon
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. Január 28. Péntek, 23:21    Hozzászólás témája: : PHP-NUKE 7.6 Hozzászólás az előzmény idézésével

meg javult Rolling Eyes vigyázat ha admin két ugyan olyan nevü felhasználót kreálsz akkor néha behülyül és akkor egyiket se engedi be ha még a jelszavuk is azonos
Vissza az elejére
bartata
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. Február 22. Kedd, 10:38    Hozzászólás témája: Hali ! Hozzászólás az előzmény idézésével

A 7.5-öt upgradelném 7.6-ra. A fájlokat felülírom addíg értem. De az adatbázis megtartásárol nem látok hozzászólást. Hogyan csináljam, hogy adatveszés nélkül sikerüljön ? A választ pontról pontra ha lehetne... Smile Kicsit off: Már több helyen felvetődött hogy a chmod-ot állítsd ide meg oda... Annyira rájöttem (talán) , hogy valahol adatbázisban lehet, de itt megállt a tudomány. Válaszokat előre is köszi Very Happy
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2005. Február 22. Kedd, 11:44    Hozzászólás témája: Re: Hali ! Hozzászólás az előzmény idézésével

bartata írta:
A 7.5-öt upgradelném 7.6-ra. A fájlokat felülírom addíg értem. De az adatbázis megtartásárol nem látok hozzászólást. Hogyan csináljam, hogy adatveszés nélkül sikerüljön ? A választ pontról pontra ha lehetne... Smile Kicsit off: Már több helyen felvetődött hogy a chmod-ot állítsd ide meg oda... Annyira rájöttem (talán) , hogy valahol adatbázisban lehet, de itt megállt a tudomány. Válaszokat előre is köszi Very Happy

Forumban mar van topic a temarol!
Egyebkent a Nuke csomagban keresd ezt: upgrades/7.x/upgrade75-76.php
A upgrade75-76.php file-t masold root-ba futtasd le es torold, es kesz a frissites.
chmod -ot nem az adatbazisban kell allitani, hanem az ftp progival a szerveren levo file-on.
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. Március 3. Csütörtök, 16:55    Hozzászólás témája: admin.php Hozzászólás az előzmény idézésével

Hali !
Ha módosítom az admin.php nevet , akkor át kell javítani mindenhol az új névre ahol az admin.php-re hivatkozik. Értem. Van valahol info arról, hogy pontosan mely file-okban kell átírni ?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
szasza_hungary
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2005. Március 3. Csütörtök, 18:18    Hozzászólás témája: : PHP-NUKE 7.6 Hozzászólás az előzmény idézésével

keressél rá, hogy melyik fájlban szerepel az admin.php

Szerintem elég sokba. Úgyhogy jó munka lesz.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2005. Március 3. Csütörtök, 21:43    Hozzászólás témája: Re: admin.php Hozzászólás az előzmény idézésével

bartata írta:
Hali !
Ha módosítom az admin.php nevet , akkor át kell javítani mindenhol az új névre ahol az admin.php-re hivatkozik. Értem. Van valahol info arról, hogy pontosan mely file-okban kell átírni ?

Ha 7.6-nal nevezed at az admin.php -t akkor csak a config.php-ben kell az $admin_file valtozonal atirni az admin erteket az altalad atnevezet admin.php nevere.
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> PHP-NUKE 7.6 Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Következő
3 / 9 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban