Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva. Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>
A program telepítési kálvária válasza .
Lehet ez igaz ?
"Úgy néz ki, hogy Apache modulként futó PHP alatt fejleszt a programozó, és a CGI-s PHP alatt nemigen tesztel, ott viszont pár környezeti
változó másként van."
NEM, mar csak amiatt sem, mertha jol ertelmeztem a mondatot ez a szerver is "CGI-s PHP". _________________
A szerver ne mapache PHP és a NUKE apache alatt lett fejlesztve. ???
En ezeket a dolgokat nem tudom,es azt sem hogy milyen szerveren akarod futtatni a nuke-t, a rendszer gazda biztosan jobban tudja miert nem fut rajta a nuke. _________________
Sziasztok!
Első próba!
PHP 4.3.10
MySQL 4.1.9
phpMyAdmin 2.6.0-pl3
PHP-NUKE 7.6 + Chatserv 2.8 patch
a létrehozott adatbázisomba nem tudom feltölteni a táblákat (nuke.hun.sql)
Adatbázisom kiválaszt, szövegfájl kiválaszt, végrehajt és nem történik semmi.
Valami ötlet?
Sziasztok!
Első próba!
PHP 4.3.10
MySQL 4.1.9
phpMyAdmin 2.6.0-pl3
PHP-NUKE 7.6 + Chatserv 2.8 patch
a létrehozott adatbázisomba nem tudom feltölteni a táblákat (nuke.hun.sql)
Adatbázisom kiválaszt, szövegfájl kiválaszt, végrehajt és nem történik semmi.
Valami ötlet?
Talan probald meg ugy , hogy megnyitod az adatbazist masold ki a teljes tartalmat, es masold be a textarea-ba, formba (nem tudom mashogy irni:)). _________________
Húúú...
Gondolom Te ezt érted.
Nem lehetne mégis a phpMyAdmin-on keresztül megközelíteni a kérdést?
Pl.: van valami "A fájl karakterkészlete:" meg valami "Egybevetés:" nem lehet itt a gond?
Ha simán ( SQL - A szövegfájl helye: - Végrehajt ) ez után kiírja "A fájl nem olvasható"
Ezért gondoltam a karakterkészletre.
?
Húúú...
Gondolom Te ezt érted.
Nem lehetne mégis a phpMyAdmin-on keresztül megközelíteni a kérdést?
Pl.: van valami "A fájl karakterkészlete:" meg valami "Egybevetés:" nem lehet itt a gond?
Ha simán ( SQL - A szövegfájl helye: - Végrehajt ) ez után kiírja "A fájl nem olvasható"
Ezért gondoltam a karakterkészletre.
?
phpmyadminban van amit irtam, csak nem file-t jelolod ki hanem folotte van egy tabla es oda masolod be a tartalmat. _________________
PHP-NUKE 7.6 + Chatserv 2.8 patch feltelepítése után sima mezei felhasználó ként nem enged be admint simán át irtam az adminban a jelszavam de mindig kitilt
Elküldve: 2005. Február 22. Kedd, 10:38 Hozzászólás témája: Hali !
A 7.5-öt upgradelném 7.6-ra. A fájlokat felülírom addíg értem. De az adatbázis megtartásárol nem látok hozzászólást. Hogyan csináljam, hogy adatveszés nélkül sikerüljön ? A választ pontról pontra ha lehetne... Kicsit off: Már több helyen felvetődött hogy a chmod-ot állítsd ide meg oda... Annyira rájöttem (talán) , hogy valahol adatbázisban lehet, de itt megállt a tudomány. Válaszokat előre is köszi
Elküldve: 2005. Február 22. Kedd, 11:44 Hozzászólás témája: Re: Hali !
bartata írta:
A 7.5-öt upgradelném 7.6-ra. A fájlokat felülírom addíg értem. De az adatbázis megtartásárol nem látok hozzászólást. Hogyan csináljam, hogy adatveszés nélkül sikerüljön ? A választ pontról pontra ha lehetne... Kicsit off: Már több helyen felvetődött hogy a chmod-ot állítsd ide meg oda... Annyira rájöttem (talán) , hogy valahol adatbázisban lehet, de itt megállt a tudomány. Válaszokat előre is köszi
Forumban mar van topic a temarol!
Egyebkent a Nuke csomagban keresd ezt: upgrades/7.x/upgrade75-76.php
A upgrade75-76.php file-t masold root-ba futtasd le es torold, es kesz a frissites.
chmod -ot nem az adatbazisban kell allitani, hanem az ftp progival a szerveren levo file-on. _________________
Elküldve: 2005. Március 3. Csütörtök, 16:55 Hozzászólás témája: admin.php
Hali !
Ha módosítom az admin.php nevet , akkor át kell javítani mindenhol az új névre ahol az admin.php-re hivatkozik. Értem. Van valahol info arról, hogy pontosan mely file-okban kell átírni ?
Elküldve: 2005. Március 3. Csütörtök, 21:43 Hozzászólás témája: Re: admin.php
bartata írta:
Hali !
Ha módosítom az admin.php nevet , akkor át kell javítani mindenhol az új névre ahol az admin.php-re hivatkozik. Értem. Van valahol info arról, hogy pontosan mely file-okban kell átírni ?
Ha 7.6-nal nevezed at az admin.php -t akkor csak a config.php-ben kell az $admin_file valtozonal atirni az admin erteket az altalad atnevezet admin.php nevere. _________________
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban