Nyitólap | Regisztráció | Kapcsolat | English |   

PHP-Nuke PHP-Nuke
PHP-Nuke Portál :: Téma megtekintése - Utolsó 5 regisztrált tag
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva.
Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>

Utolsó 5 regisztrált tag

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> PHPBB Hack
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
savaria
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. Máj 13. Péntek, 17:08    Hozzászólás témája: Utolsó 5 regisztrált tag Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Tegnap megcsináltam az ITT lévő phpBB hack-et és nekem mindig ugyanaz az 5 régi név van ott!Pedig már több órája megcsináltam és azóta regeltek páran és mégsem frissülnek a nevek.Tud valaki segíteni??Előre is köszönöm!!! Wink
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2005. Máj 13. Péntek, 20:26    Hozzászólás témája: Re: phpBB hack Hozzászólás az előzmény idézésével

savaria írta:
Sziasztok!
Tegnap megcsináltam az ITT lévő phpBB hack-et és nekem mindig ugyanaz az 5 régi név van ott!Pedig már több órája megcsináltam és azóta regeltek páran és mégsem frissülnek a nevek.Tud valaki segíteni??Előre is köszönöm!!! Wink

Nyisd meg a leiras alapjan modositott modules/Forums/index.php -t keresd ezeket a sorokat:
Kód:
$sql = "SELECT user_id, username, user_regdate
FROM " . USERS_TABLE . "
WHERE 1
ORDER BY user_regdate DESC LIMIT 5";

modositsd erre:
Kód:
$sql = "SELECT user_id, username, user_regdate FROM " . USERS_TABLE . " ORDER BY user_id DESC LIMIT 5";

Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. Máj 13. Péntek, 20:53    Hozzászólás témája: : Utolsó 5 regisztrált tag Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszönöm szépen így működik! Wink Laughing Cool
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2005. Június 7. Kedd, 0:08    Hozzászólás témája: : Utolsó 5 regisztrált tag Hozzászólás az előzmény idézésével

A hack leirasa.

PHP:

<?php

## MOD neve: Legutolsó 5 regisztrált tag.
## MOD írója: emrag < emrah987@hotmail.com > (Emrah Türkmen) www.canver.net
## MOD-ot fordította: ThuG4LifE[PSC]&#8482; <makavelithedon@freemail.hu> <www.jokkka.tk> <http://tupacforum.srv.hu>
## MOD leírása: A Ki van itt? részben található Legutolsó regisztrált tagot cseréli le a legutolsó 5 regisztrált tagra.

## ------------------------------------------------------------------
## - -
## - Legutolsó regisztrált tag: valaki -
## -
## ---------- MOD után ------------------------------------------
## - -
## - Legutolsó 5 regisztrált tag: valaki, blah2, blah3, blah4, blah5 -
## - -
## ------------------------------------------------------------------
##
##
## MOD verzió: 1.0.0
## 
## Telepítési fokozat: könny&amp;ucirc;
## Telepítési id&amp;otilde; : ~3 perc 
## File-ok, amiket módosítani kell: index.php
## language/lang_hungarian/lang_main.php
##############################################################
##
## MOD történet: 2005.01.05 - 1.0.0
## - Els&amp;otilde; verzió.
##
##
## Fordító megjegyzése: 2.0.13-as fórumon tesztelve.
##
## Mielött hozzáadnád a fórumhoz ezt a MOD-ot csinálj egy biztonsági kimentést a fórumról!

#-----[ NYISD MEG ]------------------------------------------ 

index.php

#
#----[ KERESD MEG ]------------------------------------------ 
#

//
// Start output of page
//  
#
#-----[ A SOR ELÉ MÁSOLD BE ]------------------------------------------ 

//
// last 5 registered users by emrag
//
$last_5_users $lang['Newest_users'];

$sql "SELECT user_id, username, user_regdate
FROM " 
USERS_TABLE "
WHERE 1
ORDER BY user_regdate DESC LIMIT 5"
;

if( !(
$result $db->sql_query($sql)) )
{
message_die(GENERAL_ERROR'Could not query users'''__LINE____FILE__$sql);
}

while( 
$row $db->sql_fetchrow($result) )
{
if ( 
$last_5_users == $lang['Newest_users'] )
{
$last_5_users .= '<a href="' append_sid("profile.$phpEx?mode=viewprofile&amp;amp;" POST_USERS_URL "=" $row['user_id']) . '"' $style_color .'><b>' $row['username'] . '</b></a>';
}
else
{
$last_5_users .= ', <a href="' append_sid("profile.$phpEx?mode=viewprofile&amp;amp;" POST_USERS_URL "=" $row['user_id']) . '"' $style_color .'><b>' $row['username'] . '</b></a>';
}
}
//
// last 5 registered users by emrag
//  
#
#

'NEWEST_USER' => sprintf($lang['Newest_user'], '<a href="' append_sid("profile.$phpEx?mode=viewprofile&amp;amp;" POST_USERS_URL "=$newest_uid") . '">'$newest_user'</a>'),&nbsp
#
#-----[ CSERÉLD KI ERRE ]------------------------------------------ 

/* Original phpBB code for newest user - commented out for replace last registered user with last 5 registered users
'NEWEST_USER' => sprintf($lang['Newest_user'], '<a href="' . append_sid("profile.$phpEx?mode=viewprofile&amp;amp;" . POST_USERS_URL . "=$newest_uid") . '">', $newest_user, '</a>'), 
*/
'NEWEST_USER' => $last_5_users,&nbsp

#-----[ NYISD MEG ]------------------------------------------ 

language/lang_hungarian/lang_main.php

#
#

?>  
#
#----[ A SOR ELÉ MÁSOLD BE ]------------------------------------------ 
#

$lang['Newest_users'] = 'Legújabb <b>5</b> regisztrált tagunk: ';  
#
#-----[ MENTS EL, MAJD ZÁRJ BE MINDEN FILE-T ]------------------------------------------ 
#
# EoM
# Fordította: ThuG4LifE[PSC]

?>

Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. November 12. Szombat, 14:07    Hozzászólás témája: : Utolsó 5 regisztrált tag Hozzászólás az előzmény idézésével

hello, ráakadtam erre az oldalra aztán itt a fórumba meg erre a kis topicra, anno még én fordítottam ezt a hacket és csak annyit akarok, hogy szerintem az volt a gond, hogy az újabb kiadású phpbb-vel nem működött rendesen, hányas verziónál volt a gond? mert akkor tudnám updatelni Smile
köszi
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése AIM MSN Messenger
savaria
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. November 12. Szombat, 16:17    Hozzászólás témája: : Utolsó 5 regisztrált tag Hozzászólás az előzmény idézésével

Azt hiszem akkor még a phpBB 2.0.1x valamelyik verziója volt!
Vagy a 2.0.1.3 vagy a 2.0.1.4!
ThuG4LifE
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. November 13. Vasárnap, 2:07    Hozzászólás témája: : Utolsó 5 regisztrált tag Hozzászólás az előzmény idézésével

hm, akkor nem tudom, hogy mér nem ment nálad először, én 13-ason teszteltem, ott működött rendesen
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése AIM MSN Messenger
savaria
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. November 13. Vasárnap, 19:14    Hozzászólás témája: : Utolsó 5 regisztrált tag Hozzászólás az előzmény idézésével

Én sem tudom de black71 megoldotta! Wink
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> PHPBB Hack Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban