Nyitólap | Regisztráció | Kapcsolat | English |   

PHP-Nuke PHP-Nuke
PHP-Nuke Portál :: Téma megtekintése - Új téma a fórumba, de nem működik.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva.
Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>

Új téma a fórumba, de nem működik.

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> PHPBB
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
B3RR
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. November 11. Péntek, 18:25    Hozzászólás témája: Új téma a fórumba, de nem működik. Hozzászólás az előzmény idézésével

Feltetem egy másik témát a fórumba, de az nem jelenik meg. Sőt a fórum admin felület, hibás lesz. A következő lenne a kérdésem, hogyan tudom meg oldani azt, hogy működjön a téma. Valahol már láttam én ezt, de nem találo sehol.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Stelo
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. November 11. Péntek, 20:56    Hozzászólás témája: : Új téma a fórumba, de nem működik. Hozzászólás az előzmény idézésével

Az adminban van a téma beállításának lehetősége.
A Sablonok Arrow hozzáadás.
Ott telepítsed, és remélhetőleg nem lesz a továbbiakban gond vele.
Azt azért nézzed meg, hogy, amit letöltesz sablon, az kompatibilis legyen a fórumoddal!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
B3RR
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. November 11. Péntek, 21:43    Hozzászólás témája: : Új téma a fórumba, de nem működik. Hozzászólás az előzmény idézésével

Stelo írta:
Az adminban van a téma beállításának lehetősége.
A Sablonok Arrow hozzáadás.
Ott telepítsed, és remélhetőleg nem lesz a továbbiakban gond vele.
Azt azért nézzed meg, hogy, amit letöltesz sablon, az kompatibilis legyen a fórumoddal!

No igen ez idáig rendben is van. Csak, hogy hiába telepitem ott fel, továbra sem működik és ez phpbb rendsze gondolom annak jónak kellene klennie.
Vissza az elejére
Jhonny
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2005. November 11. Péntek, 22:10    Hozzászólás témája: : Új téma a fórumba, de nem működik. Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát, ha a phpbb.com-ról töltötted akkor tuti, de több helyen is be kell állítani, hogy a felhasználóknak melyik legyen, meg hogy neked melyik...
Vissza az elejére
gun
Dr.NukeR
Dr.NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. November 12. Szombat, 6:55    Hozzászólás témája: : Új téma a fórumba, de nem működik. Hozzászólás az előzmény idézésével

Honnan szetted le a designt? Linket tucc adni?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Stelo
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. November 12. Szombat, 7:43    Hozzászólás témája: : Új téma a fórumba, de nem működik. Hozzászólás az előzmény idézésével

B3RR, akkor, ha jól értem, a rendszerrel amit adtak, abból próbáltál másik sablont megjeleníteni. Rolling Eyes
Ez a sablon megegyezik azzal, amit a rendszernek beállítottál? Vagy, két különbözőt szerettél volna?
Azt vettem észre, hogy, annyira ragaszkodnak egymáshoz, hogy nem lehet úgy beállítani, hogy az egyiknek ezt, a másiknak azt a sablont adom. De, meglehet, hogy csak én szútam el régen valamit. Megpróbáltak még a kezdetekeben, hogy, más-más legyen a kinézet, és hasonlóra jutottam mint Te.
Erre van egy tippem, de még nem próbáltam ki, így nem tudom, működik e Embarassed
Amit megadtál sablont, a fő kinézetnek, ott lehetne kicsit bele piszkálni a style css-be. Megkeresni, azt a részt, ami a fórumra vonatkozik, és átírni arra, amilyenre szeretnéd, hogy kinézzen, a megfelelő img-eket is átmásolva.
Egy próbát talán megér, vesztni már úgysem veszthetsz vele.
Vissza az elejére
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2005. November 12. Szombat, 9:56    Hozzászólás témája: : Új téma a fórumba, de nem működik. Hozzászólás az előzmény idézésével

phpbb theme nem jo a nuke forumra!
At kell irni, errol mar volt szo hogyan es mit kell modositani.
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. November 13. Vasárnap, 1:46    Hozzászólás témája: : Új téma a fórumba, de nem működik. Hozzászólás az előzmény idézésével

De hol találom? Mert kerestem és nem tudom melyik topicban van.
Vissza az elejére
B3RR
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. November 13. Vasárnap, 1:48    Hozzászólás témája: : Új téma a fórumba, de nem működik. Hozzászólás az előzmény idézésével

Stelo: A fórum az müködik csak a téma nem jó hozzá amit be rakok. Ezért csak az eredeti jó.
Vissza az elejére
Stelo
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. November 13. Vasárnap, 9:02    Hozzászólás témája: : Új téma a fórumba, de nem működik. Hozzászólás az előzmény idézésével

B3RR írta:
Stelo: A fórum az müködik csak a téma nem jó hozzá amit be rakok. Ezért csak az eredeti jó.

A fórumod adminjába tudod vissza állítani az eredetit.
Vissza az elejére
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2005. November 13. Vasárnap, 14:09    Hozzászólás témája: : Új téma a fórumba, de nem működik. Hozzászólás az előzmény idézésével

http://www.nuker.hu/ftopict-62-nineyards.html
azt hiszem van meg egy masik topic is.
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> PHPBB Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban