Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva. Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>
Elküldve: 2005. November 11. Péntek, 18:25 Hozzászólás témája: Új téma a fórumba, de nem működik.
Feltetem egy másik témát a fórumba, de az nem jelenik meg. Sőt a fórum admin felület, hibás lesz. A következő lenne a kérdésem, hogyan tudom meg oldani azt, hogy működjön a téma. Valahol már láttam én ezt, de nem találo sehol.
Elküldve: 2005. November 11. Péntek, 20:56 Hozzászólás témája: : Új téma a fórumba, de nem működik.
Az adminban van a téma beállításának lehetősége.
A Sablonok hozzáadás.
Ott telepítsed, és remélhetőleg nem lesz a továbbiakban gond vele.
Azt azért nézzed meg, hogy, amit letöltesz sablon, az kompatibilis legyen a fórumoddal!
Elküldve: 2005. November 11. Péntek, 21:43 Hozzászólás témája: : Új téma a fórumba, de nem működik.
Stelo írta:
Az adminban van a téma beállításának lehetősége.
A Sablonok hozzáadás.
Ott telepítsed, és remélhetőleg nem lesz a továbbiakban gond vele.
Azt azért nézzed meg, hogy, amit letöltesz sablon, az kompatibilis legyen a fórumoddal!
No igen ez idáig rendben is van. Csak, hogy hiába telepitem ott fel, továbra sem működik és ez phpbb rendsze gondolom annak jónak kellene klennie.
Elküldve: 2005. November 12. Szombat, 7:43 Hozzászólás témája: : Új téma a fórumba, de nem működik.
B3RR, akkor, ha jól értem, a rendszerrel amit adtak, abból próbáltál másik sablont megjeleníteni.
Ez a sablon megegyezik azzal, amit a rendszernek beállítottál? Vagy, két különbözőt szerettél volna?
Azt vettem észre, hogy, annyira ragaszkodnak egymáshoz, hogy nem lehet úgy beállítani, hogy az egyiknek ezt, a másiknak azt a sablont adom. De, meglehet, hogy csak én szútam el régen valamit. Megpróbáltak még a kezdetekeben, hogy, más-más legyen a kinézet, és hasonlóra jutottam mint Te.
Erre van egy tippem, de még nem próbáltam ki, így nem tudom, működik e
Amit megadtál sablont, a fő kinézetnek, ott lehetne kicsit bele piszkálni a style css-be. Megkeresni, azt a részt, ami a fórumra vonatkozik, és átírni arra, amilyenre szeretnéd, hogy kinézzen, a megfelelő img-eket is átmásolva.
Egy próbát talán megér, vesztni már úgysem veszthetsz vele.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban