Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva. Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>
Honnan lehetne megtudni hogy a theme.php file funkciók közül melyik mit csinál ?
Konkrétan melyik rakja ki a híreket ?
Hireket itt irja ki function themeindex .
Ha megnezed melyik valtozo honnan kapja az erteket vissza lehet fejteni mi mit csinal. Remelem erthetoen irtam. _________________
Találtam egy másik témát most azt próbállgatom.-Az a gondom vele hogy localba tökéletes de élesbe kiszélesedik.Kb 4 cm margószerűség van hagyva mindkét oldalon.Mi lehet a gond?
Találtam egy másik témát most azt próbállgatom.-Az a gondom vele hogy localba tökéletes de élesbe kiszélesedik.Kb 4 cm margószerűség van hagyva mindkét oldalon.Mi lehet a gond?
Jo lenne latni valamit a forrasbol is, esetleg megadhatnad a theme nevet, letoltesi helyet. _________________
Ne haragudj ez most titkos theme?
Nem igazan van idom minden kodon atragni magam hogy vajon hol lehet a hiba. Egyaltalan azt sem latom igy hogy mi az allitolagos hiba.
Ha az egeszet lathatnam egy pillanat alat meglehet benne talani a hibat. Az nem biztos hogy az hibba abban van amit elerhetove tettel. _________________
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban