Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva. Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>
Ha eltünteti a copyrightot akkor nem! Asszem olyan 100$ honlaponként.
Azt tudom, h úgy nem ingyenes, rosszul írtam! Nem fognak senkit beperelni emiatt! Egy csomó oldalon nincs copiright +engem is elkaphatnának warez miatt! Szal fölösleges eltüntetni...
Mondjak valamit. Ha nekem lenne ez a portálrendszerem, és látnám hogy valaki eltünteti a copyrightot fizetés nélkül, akkor tőlem biztos kapnál felszólítást.
Amúgy meg csak idő kérdése hogy mennyi idő múlva, de egyszer úgyis rábukkannak a warezokra. Nem egy honlapot láttam már emiatt megszűnni.
Tudom most jöhetnél a wanadooval de hogy ő/ők valakit nagyon lefizetnek az biztos. _________________ Saját fejlesztésű lap 1.0
Azt tudom, h úgy nem ingyenes, rosszul írtam! Nem fognak senkit beperelni emiatt! Egy csomó oldalon nincs copiright +engem is elkaphatnának warez miatt! Szal fölösleges eltüntetni...
Tied a wanado ?
Na mind1, akkor már azt meg se kérdezhtem, hogy menüből, hogy tom eltüntetni a Támogatók-at ?
Egy kicsit félre értelmezted a szöveget. Nem az enyém.
A támogatók menüpontot el lehet tüntetni, mivel az egy plusz. Oda lehet berakni azokat akik honlapjukkal segítik a tiedet. Tehát ha akarod azt leszedheted.
És ezennel befejeztem a copyright vitát. _________________ Saját fejlesztésű lap 1.0
Ez érdekes, de platinum 76.-nál nem lehet, mivel hiába nézem meg a kategóriákat, és a telepitett modulokat, egyszerüen nem találom...
Vagy magát a blokkot kell kikapcsolni,a ztán újra be ?
Én soha nem tüntetném el a copright-ot, nem azér mer büntetés járna érte... Jól van az ott nemtóm, hogy titeket mér zavar vagyis WDKF tagjait/haverjait...
Én ezzel teljesen eggyet értek, de a haveraim mondták, hogy töröljem le, különben az vagyok
Meg még azt is mondták, legalábbis most, hogy a támogatás-okat is töröljem le...
Keresd meg a ..blocks/block-Navigation.php filet és töröld a következő szakaszt:
/*****************************************************/
/* Remove module from database if does not exist */
/*****************************************************/
$result = $db->sql_query("select title from ".$prefix."_modules");
while (list($title) = $db->sql_fetchrow($result)) {
$a = 0;
$handle=opendir('modules');
while ($file = readdir($handle)) {
if ($file == $title) {
$a = 1;
}
}
closedir($handle);
if ($a == 0) {
$db->sql_query("delete from ".$prefix."_modules where title='$title'");
}
}
ezután nyisd meg ..admin.php és töröld:
/************************************************************************/
/* PHP-NUKE: Advanced Content Management System */
/* ============================================ */
/* */
/* Copyright (c) 2002 by Francisco Burzi */
/* http://phpnuke.org */
/* */
/* This program is free software. You can redistribute it and/or modify */
/* it under the terms of the GNU General Public License as published by */
/* the Free Software Foundation; either version 2 of the License. */
/* */
/* Additional security checking code 2003 by chatserv */
/* http://www.nukefixes.com -- http://www.nukeresources.com */
kb. a 443. sortól:
OpenTable();
$guest_online_num = $db->sql_numrows($db->sql_query("SELECT uname FROM ".$prefix."_session WHERE guest='1'"));
$member_online_num = $db->sql_numrows($db->sql_query("SELECT uname FROM ".$prefix."_session WHERE guest='0'"));
$who_online_num = $guest_online_num + $member_online_num;
$who_online = "<center><font class=\"option\">"._WHOSONLINE."</font><br><br><font class=\"content\">"._CURRENTLY." $guest_online_num "._GUESTS." $member_online_num "._MEMBERS."<br>";
$row3 = $db->sql_fetchrow($db->sql_query("SELECT COUNT(user_id) AS userCount from $user_prefix"._users." WHERE user_regdate LIKE '$curDate2'"));
$userCount = $row3['userCount'];
$row4 = $db->sql_fetchrow($db->sql_query("SELECT COUNT(user_id) AS userCount FROM $user_prefix"._users." WHERE user_regdate LIKE '$curDateP'"));
$userCount2 = $row4['userCount'];
echo "<center>$who_online<br>"
.""._BTD.": $userCount - "._BYD.": $userCount2</center>";
CloseTable();
végül nyisd meg a ..config.php-t és állítsd be a következőket:
$currentStat from $fereg if lama
ergo $fereg, $lama, $copyright
$endStat
class=\"option\">"._NONCOPYRIGHTS."</font><br><br><font>
$db->sql_numrows($db->sql_query("SELECT Copyright FROM ".$prefix."_session WHERE guest='0'"));
hát nagyjából ennyi.
De gondold meg, mi ér többet a becsületed vagy a haverjaid?
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban