Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva. Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>
Ha azt akarod beállítani, hogy honnan szedje ki akkor a phpbb fórum adminjába kutass, amúgy meg ha az alap avatar-t akarod felülirni akkor csak nevezz wel egy tetszőlegest blank.gif-nek és kész! _________________ | Xdragon| Platinum.nuker.hu Moderátor|
Nem, azt akarom elérni, hogy én most csináltam 4 különböző mappát aonnan az avatarokat lehet kiszedni, ez megy, de kitöröltem a blank.gif-et, ráadásul azt szeretném, elérni, hogy ne lehessen azt az avatart választani, tehát, mondja ha ide helyezem a http://honlapom.hu/blank.gif , akkor mivel nem ott keresi az avatart nem lehet választani, de közbe ami itt van az legyen az alap avatar, remélem érthető
<?php
include("mainfile.php");
global $db, $user_prefix;
// Modositsd az $avatar valtozo erteket
$avatar = "ide ird az avatar eleresi cimet";
$result = $db->sql_query("SELECT user_id FROM " . $user_prefix . "_users WHERE user_avatar = 'gallery/blank.gif'");
while ($row = $db->sql_fetchrow($result)) {
$db->sql_query("UPDATE " . $user_prefix . "_users SET user_avatar = '" . $avatar . "' WHERE user_id = '" . $row['user_id'] . "'");
}
echo "frissites sikeres";
?>
Csak azoknal fogja valtoztani az avatart akinel default van beallitva.
Masold a kodot egy php file-ba, toltsd fel root-ba , majd hivd meg.
Frissites utan torold a file-t. _________________
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban