Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva. Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>
Elküldve: 2005. Január 11. Kedd, 16:02 Hozzászólás témája: : Html modul
éN FELRAKTAM PONT MOST TÖK JÓ LEHETNE MÉG BŐVÍTENI(és fogom is D) de jó így néz ki
Név: szövegmező
Rang: szövegmező
MSN cím: szövegmező
E-mail cím: szövegmező
Története: szövegmező
Kép linkje: szövegmező
Elküldve: 2005. Január 11. Kedd, 16:12 Hozzászólás témája: : Html modul
amit mmondtál hogy írjam át az index.php-ben nem megy ezt írja:"Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /header.php:32) in /modules/HTML/index.php on line 18
"
a 18-adik sorban van a hiba és itt van az hogy."
Header("Location: modules.php?name=HTML&file=megtekint&id=2");"
az id tuti jó mi lehet a baj???
Elküldve: 2005. Január 11. Kedd, 16:15 Hozzászólás témája: : Html modul
Logen írta:
amit mmondtál hogy írjam át az index.php-ben nem megy ezt írja:"Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /header.php:32) in /modules/HTML/index.php on line 18
"
a 18-adik sorban van a hiba és itt van az hogy."
Header("Location: modules.php?name=HTML&file=megtekint&id=2");"
az id tuti jó mi lehet a baj???
Nem tudom, nem teszteltem, de ha több oldalt akarsz csinálni, akkor ne módosítsd a modult, csak linkeld be pl a főoldalra a különböző moduloldalakat.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban