Nyitólap | Regisztráció | Kapcsolat | English |   

PHP-Nuke PHP-Nuke
PHP-Nuke Portál :: Téma megtekintése - Hírek Blok
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva.
Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>

Hírek Blok
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Blokkok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Jazzbery
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2005. Október 22. Szombat, 11:43    Hozzászólás témája: : Hírek Blok Hozzászólás az előzmény idézésével

Forma4 írta:
Sziasztok

Kérdésem lenne
Van a fó oldalon a hírek..ok
Jobb oldalt, két blokk:
--A nap hírei..ok
--Régebbi hírek, na ezzel lenne gondom.
Mivel én mindig regisztrált ként, vagy adminként lépek be, nem vettem észre az alábbiakat (most egy másik gépről, reggeletlenül voltam bent akkor láttam)

Regisztráltaknál, és adminnál azt írja "Ehhez a blokkhoz jelenleg nincs tartalom"
Sima felhasználóként vagyok bent (kiléptem) akkor mutatja, a régebbi híreket, dátum szerint tökéletesen.

A beállításoknál az van állítva, hogy mindenki láthassa.
Az a news blokk van fent ( 1.1.6.) ami a főoldalon dupla (2) sorban jeleníti meg a híreket, rendesen működik. Lehet ,hogy üti egymást a két program?

Link: http://traingamer.xdl.hu

Köszönöm

A nap híréhez, csak akkor van mindig tartalom, ha naponta viszel fel cikket. A régebbi hírekhez pedig akkor, ha a cikkeid száma meghaladja a "Beállításokban" megadott, hány hír jelenjen meg a fő oldalon cikkek számát. /én speciel egyik blokkot sem látom most az oldaladon/
http://videocentrum.hu/
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Forma4
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2005. Október 22. Szombat, 12:39    Hozzászólás témája: : Hírek Blok Hozzászólás az előzmény idézésével

ok

Levettem a beállításoknál 5-re amegjelenő cikkek számát
Levettem 5-re, a hírek beállításánál is

..ha belépsz az oldalra( biztos azért nem láttad mert állitgattam), sima látogatóként, akkor most működik, de ha regisztráltként, vagy adminként vagy fent azt írja, nincs hozzá tartalom
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2005. Október 22. Szombat, 13:37    Hozzászólás témája: : Hírek Blok Hozzászólás az előzmény idézésével

Szerintem valami nyelvi beallitasi problema lessz. Gondolk itt arra hogy a cikk nyelvezetenek beallitasa nem egyezik az aktualis nyelvezettel.
A block-Last_5_Articles.php -ben csinalj egy modositast, keresd ezt a reszt:
Kód:
stories $querylang ORDER

javitsd erre:
Kód:
stories ORDER

Ha ezek utan megjelennek a cikkek akkor vagy hasznald igy, vagy nezd at a cikkere ballitott nyelvezetet.
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2005. Október 22. Szombat, 13:58    Hozzászólás témája: : Hírek Blok Hozzászólás az előzmény idézésével

Megcsináltam semmi változás, ....de nem is lehet, mert ez nem a block-Last_5_Articles-t, hanem a block-Old_Articles.
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2005. Október 22. Szombat, 14:48    Hozzászólás témája: : Hírek Blok Hozzászólás az előzmény idézésével

MEg reszben hulyeseget is irtam az elobb a modositassal kapcsolatban mivel kimardt a where.
Probald mar meg a kovetkezo modositast a blokkban, keresd ezt a reszt:
Kód:
LIMIT $storynum, $oldnum

javitsd at erre:
Kód:
LIMIT 5,5

Egyebkent ez "Az a news blokk van fent ( 1.1.6.)" mi egesz pontosan?
NSN News modul lenne?
Blokk es Modul fogalmat helyre rakhatnad.
Blokk ami a blocks/ konyvtaron belul talahato.
Modul a modules/ -en belul.
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2005. Október 22. Szombat, 15:06    Hozzászólás témája: : Hírek Blok Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszönöm

így jó lett

A blokk...2 Columns News Center
BLaci
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2005. Október 23. Vasárnap, 9:56    Hozzászólás témája: 2_Columns_News_Center Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Nekem az lenne a kérdésem hogy a 2_Columns_News_Center blockba, hogy tudom beállítani hogy az első tehát leggfrisebb hírt ne mutassa.
Előre is köszönöm a segítséget.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2005. Október 23. Vasárnap, 11:53    Hozzászólás témája: : Hírek Blok Hozzászólás az előzmény idézésével

A blokkban modositsd ezt a reszt:
Kód:
LIMIT 0,$storyhome

erre:
Kód:
LIMIT 1,$storyhome

ket helyen szukseges.
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2005. Október 23. Vasárnap, 17:57    Hozzászólás témája: : Hírek Blok Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszönöm!
Vissza az elejére
tillas
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. November 23. Szerda, 10:13    Hozzászólás témája: : Hírek Blok Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Azt hogyan tudnam megcsinalni, hogy a block-2_Columns_News_Center.php-nel a korabbi hirek jelenjenek meg, mig a News-ban csupan a legfrissebb?
Koszi elore is a valaszt!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2005. November 23. Szerda, 22:21    Hozzászólás témája: : Hírek Blok Hozzászólás az előzmény idézésével

Ha egyre gondolunk a kovetkezot csinald.
Nyisd meg a blokkot keresd ezt a sort:
Kód:
global $prefix, $multilingual, $currentlang, $db, $storyhome;

modositsd ere:
Kód:
global $prefix, $multilingual, $currentlang, $db, $storynum, $oldnum;

keresd ezt a reszt (2x):
Kód:
LIMIT 0,$storyhome

modositsd erre:
Kód:
LIMIT $storynum, $oldnum

Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. November 24. Csütörtök, 19:43    Hozzászólás témája: : Hírek Blok Hozzászólás az előzmény idézésével

black71!

Koszi, erre gondoltam. Csak egy a gondom ezzel. Ahhoz, hogy igy mukodjon, a blokkoknal is be kell allitanom a block-Old-Article.php-t, anelkul nem muxik. Azt nem lehetne megoldani, hogy azt ne kelljen megjeleniteni?
Koszi elore is a valaszt!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2005. November 25. Péntek, 11:05    Hozzászólás témája: : Hírek Blok Hozzászólás az előzmény idézésével

Ezt a sort modositsd:
Kód:
global $prefix, $multilingual, $currentlang, $db, $storynum, $oldnum;

erre:
Kód:
global $prefix, $multilingual, $currentlang, $db, $storynum, $oldnum, $storyhome, $cookie, $user_news;
if (isset($cookie[3]) AND $user_news == 1) {
    $storynum = $cookie[3];
} else {
    $storynum = $storyhome;
}

Nem probaltamki, de szerintem igy mukodnie kell.
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. November 26. Szombat, 14:42    Hozzászólás témája: : Hírek Blok Hozzászólás az előzmény idézésével

Koszonom, koszonom, koszonom! Smile
Muxik! Very Happy
Vissza az elejére
Thoma
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. December 16. Péntek, 14:33    Hozzászólás témája: : Hírek Blok Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Valamit véletlen eszurtam és most nem tudom vissza állítani, ki tudna sűrgősen segíteni?

Az FTP véletlen a mudules-news könyvtárat töröltem, felmásoltam ismét, de a cikkeknél a továbbra kattintva hiba üzenet van

" You can't access this file directly..."
Az adminban nincs block és szinte semmit nem tudok kezelni.

Eddig a 2 Columns News Center volt beállitva, illetve msot is az jelenik meg, csak nincs tovább Sad

Kitudna sürgösen nekem segíteni?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Blokkok Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Következő
5 / 7 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban