Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva. Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>
Kérdésem lenne
Van a fó oldalon a hírek..ok
Jobb oldalt, két blokk:
--A nap hírei..ok
--Régebbi hírek, na ezzel lenne gondom.
Mivel én mindig regisztrált ként, vagy adminként lépek be, nem vettem észre az alábbiakat (most egy másik gépről, reggeletlenül voltam bent akkor láttam)
Regisztráltaknál, és adminnál azt írja "Ehhez a blokkhoz jelenleg nincs tartalom"
Sima felhasználóként vagyok bent (kiléptem) akkor mutatja, a régebbi híreket, dátum szerint tökéletesen.
A beállításoknál az van állítva, hogy mindenki láthassa.
Az a news blokk van fent ( 1.1.6.) ami a főoldalon dupla (2) sorban jeleníti meg a híreket, rendesen működik. Lehet ,hogy üti egymást a két program?
A nap híréhez, csak akkor van mindig tartalom, ha naponta viszel fel cikket. A régebbi hírekhez pedig akkor, ha a cikkeid száma meghaladja a "Beállításokban" megadott, hány hír jelenjen meg a fő oldalon cikkek számát. /én speciel egyik blokkot sem látom most az oldaladon/ _________________ Magyar égre, Magyar UFO-t, Magyar acélból!
7.6 / 2.8 chatserv
Video-DVD-Centrum
http://videocentrum.hu/
Levettem a beállításoknál 5-re amegjelenő cikkek számát
Levettem 5-re, a hírek beállításánál is
..ha belépsz az oldalra( biztos azért nem láttad mert állitgattam), sima látogatóként, akkor most működik, de ha regisztráltként, vagy adminként vagy fent azt írja, nincs hozzá tartalom _________________ PHP-NUKE 8.0 + Chatserv Patch 3.0b + PHPBB 2.0.15
Szerintem valami nyelvi beallitasi problema lessz. Gondolk itt arra hogy a cikk nyelvezetenek beallitasa nem egyezik az aktualis nyelvezettel.
A block-Last_5_Articles.php -ben csinalj egy modositast, keresd ezt a reszt:
Kód:
stories $querylang ORDER
javitsd erre:
Kód:
stories ORDER
Ha ezek utan megjelennek a cikkek akkor vagy hasznald igy, vagy nezd at a cikkere ballitott nyelvezetet. _________________
Megcsináltam semmi változás, ....de nem is lehet, mert ez nem a block-Last_5_Articles-t, hanem a block-Old_Articles. _________________ PHP-NUKE 8.0 + Chatserv Patch 3.0b + PHPBB 2.0.15
MEg reszben hulyeseget is irtam az elobb a modositassal kapcsolatban mivel kimardt a where.
Probald mar meg a kovetkezo modositast a blokkban, keresd ezt a reszt:
Kód:
LIMIT $storynum, $oldnum
javitsd at erre:
Kód:
LIMIT 5,5
Egyebkent ez "Az a news blokk van fent ( 1.1.6.)" mi egesz pontosan?
NSN News modul lenne?
Blokk es Modul fogalmat helyre rakhatnad.
Blokk ami a blocks/ konyvtaron belul talahato.
Modul a modules/ -en belul. _________________
Elküldve: 2005. Október 23. Vasárnap, 9:56 Hozzászólás témája: 2_Columns_News_Center
Sziasztok!
Nekem az lenne a kérdésem hogy a 2_Columns_News_Center blockba, hogy tudom beállítani hogy az első tehát leggfrisebb hírt ne mutassa.
Előre is köszönöm a segítséget.
Azt hogyan tudnam megcsinalni, hogy a block-2_Columns_News_Center.php-nel a korabbi hirek jelenjenek meg, mig a News-ban csupan a legfrissebb?
Koszi elore is a valaszt!
Koszi, erre gondoltam. Csak egy a gondom ezzel. Ahhoz, hogy igy mukodjon, a blokkoknal is be kell allitanom a block-Old-Article.php-t, anelkul nem muxik. Azt nem lehetne megoldani, hogy azt ne kelljen megjeleniteni?
Koszi elore is a valaszt!
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban