Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva. Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>
valaki segítsen legyenszíves, már a hajamat tépem és ott tartok hogy tökön lövöm magam.
nsn news plus-t tettem fel, és nincs readmore link, se semmiylen amivel a cikkhez lehetne jutni, ha a topicokat megnézem.
ugyanezeka hírek a főoldalon jól jelennek meg, ott van alattuk a read more link.
előre is köszi ha vki tud segíteni minél előbb :/
3-4x telepitettem újra, több verziót is megpróbáltam, de mindig ezt csinálja az nsn news.
nem hiszem hogy telepítés gond lenne, pláne hogy ez az nsn által készített 7.5ös nuke, és ebben is ugyanez a gond, sztem vhol a news/topics.php-ben lesz a hiba, de nem találom.
gyanakodtam a theme-re is, de az nsn sajat theme-jevel is ugyanezt csinálj.
sőt!
ha nem adminként vagyok bejelentkezve csak regelt felhasználóként, vagy sima látogatóként akkor csontüres a topic!!!
ugyanakkor az index oldalon így is megjelennek a cikkek, read more linkkel együtt!!!
mitől lehet ez?
most már tippem sincs.
a chatserv verziót nem tudom.
a nuke nsn altal kiadott nuke75extreme csomag.
egyelőre üresen van fent amig próbálok rájönni mi a baj.
http://monddel.hu/index.php
itt rá tudsz nézni.
a csomag azt hiszem a letöltés/regionals részben letölthető az nsn oldaláról.
Valamit nem jol csinalsz telepitesnel.
Adatbazist feldumpoltad az NSN News-hoz?
Ha nem akkor a root-ban levo nsnne.php -t file-t hivd meg a bongeszoben.
Ja es a readme more link csak abban az esetben latszik, ha cikkben van kibovitett szoveg is. _________________
Valamit nem jol csinalsz telepitesnel.
Adatbazist feldumpoltad az NSN News-hoz?
Ha nem akkor a root-ban levo nsnne.php -t file-t hivd meg a bongeszoben.
Ja es a readme more link csak abban az esetben latszik, ha cikkben van kibovitett szoveg is.
mindent a readme alapján csináltam
egy csomoféle nuke-csomaggal kipróbáltam.
bővített szöveges hírekkel néztem.
sztem nem ez lehet a gond
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban