Nyitólap | Regisztráció | Kapcsolat | English |   

PHP-Nuke PHP-Nuke
PHP-Nuke Portál :: Téma megtekintése - hiányzo read more-link
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva.
Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>

hiányzo read more-link
Ugrás oldalra 1, 2  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Modulok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
monddel
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2005. Szeptember 28. Szerda, 17:46    Hozzászólás témája: hiányzo read more-link Hozzászólás az előzmény idézésével

valaki segítsen legyenszíves, már a hajamat tépem és ott tartok hogy tökön lövöm magam.
nsn news plus-t tettem fel, és nincs readmore link, se semmiylen amivel a cikkhez lehetne jutni, ha a topicokat megnézem.
ugyanezeka hírek a főoldalon jól jelennek meg, ott van alattuk a read more link.
előre is köszi ha vki tud segíteni minél előbb :/
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
monddel
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2005. Szeptember 28. Szerda, 19:22    Hozzászólás témája: : hiányzo read more-link Hozzászólás az előzmény idézésével

senkinek sincs otlete?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
monddel
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2005. Szeptember 28. Szerda, 19:37    Hozzászólás témája: : hiányzo read more-link Hozzászólás az előzmény idézésével

itt a kérdéses modul:

http://vegtelen.monddel.hu/NSN_News_Plus_UNI_101.tar.gz
Vissza az elejére
Tkalex
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2005. Szeptember 28. Szerda, 19:57    Hozzászólás témája: : hiányzo read more-link Hozzászólás az előzmény idézésével

Nyugodj meg kicsit, majd ha lesz ötlet, valaki biztosan fog válaszolni, és felelsleges több helyen ugyanazt a kérdést feltenni.
Egyenlőre ennyi.

Üdv: Tkalex
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
monddel
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2005. Szeptember 28. Szerda, 20:41    Hozzászólás témája: : hiányzo read more-link Hozzászólás az előzmény idézésével

Tkalex írta:
Nyugodj meg kicsit, majd ha lesz ötlet, valaki biztosan fog válaszolni, és felelsleges több helyen ugyanazt a kérdést feltenni.
Egyenlőre ennyi.

bocsi,
tenyleg iszonyu regota szopok vele, az oldal meg csonturesen all Sad
Vissza az elejére
monddel
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2005. Szeptember 28. Szerda, 21:03    Hozzászólás témája: : hiányzo read more-link Hozzászólás az előzmény idézésével

most veszem észre ha nem adminként vagyok bejelentkezve,
vagy torlom a cookie-kat akkor meg se jelennek a topicban a cikkek,
vagyis a topic ikonjara kattintva egy ures oldal jon be...
ha a topics linkre klikkelek, akkor a sima nuke-s topicsban latszanak,
de topic kepere kattintva ures oldal Sad
http://monddel.hu/modules.php?name=News&file=topics&topic=4
http://monddel.hu/modules.php?name=Topics
Vissza az elejére
Tkalex
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2005. Szeptember 30. Péntek, 0:14    Hozzászólás témája: : hiányzo read more-link Hozzászólás az előzmény idézésével

Ellenőrizd le, hogy jól csináltad-e meg a telepítést. Ott sejtek valami gubancot...

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
monddel
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2005. Szeptember 30. Péntek, 11:16    Hozzászólás témája: : hiányzo read more-link Hozzászólás az előzmény idézésével

3-4x telepitettem újra, több verziót is megpróbáltam, de mindig ezt csinálja az nsn news.
nem hiszem hogy telepítés gond lenne, pláne hogy ez az nsn által készített 7.5ös nuke, és ebben is ugyanez a gond, sztem vhol a news/topics.php-ben lesz a hiba, de nem találom.
gyanakodtam a theme-re is, de az nsn sajat theme-jevel is ugyanezt csinálj.
sőt!
ha nem adminként vagyok bejelentkezve csak regelt felhasználóként, vagy sima látogatóként akkor csontüres a topic!!!
ugyanakkor az index oldalon így is megjelennek a cikkek, read more linkkel együtt!!!
mitől lehet ez?
most már tippem sincs. Sad
Vissza az elejére
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2005. Szeptember 30. Péntek, 11:34    Hozzászólás témája: : hiányzo read more-link Hozzászólás az előzmény idézésével

Milyen nuke, chatserv patch verzio?
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2005. Szeptember 30. Péntek, 11:40    Hozzászólás témája: : hiányzo read more-link Hozzászólás az előzmény idézésével

black71 írta:
Milyen nuke, chatserv patch verzio?

a chatserv verziót nem tudom.
a nuke nsn altal kiadott nuke75extreme csomag.
egyelőre üresen van fent amig próbálok rájönni mi a baj.
http://monddel.hu/index.php
itt rá tudsz nézni.
a csomag azt hiszem a letöltés/regionals részben letölthető az nsn oldaláról.
Vissza az elejére
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2005. Szeptember 30. Péntek, 13:03    Hozzászólás témája: : hiányzo read more-link Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem ismerem a csomagot, nezz korul a fejleszto forumaban, vagy a http://ravenphpscripts.com -on
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2005. Október 1. Szombat, 15:39    Hozzászólás témája: : hiányzo read more-link Hozzászólás az előzmény idézésével

tényleg tökönlövöm magam. 6 hete telepitgetek fel-le már volt fent vagy 12 verzió.
most feltettem egy nuke 7.5öt patch 3.1
rátettem az nsn news-t
readmore link megint hiányzik...
illetve:
http://monddel.hu/modules.php?name=Topics
ha ezen az oldalon kattintok a topic képére, akkor ugy jön be a topic h van read more link
http://monddel.hu/modules.php?name=News&topic=1
viszont ha innen m,egint a topic képére kattintok akkor meg nem jön be a readmore link mert igy mutatja a topicot:
http://monddel.hu/modules.php?name=News&file=topics&topic=1

engem direkt szopat a nuke???
Vissza az elejére
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2005. Október 3. Hétfő, 10:19    Hozzászólás témája: : hiányzo read more-link Hozzászólás az előzmény idézésével

Valamit nem jol csinalsz telepitesnel.
Adatbazist feldumpoltad az NSN News-hoz?
Ha nem akkor a root-ban levo nsnne.php -t file-t hivd meg a bongeszoben.
Ja es a readme more link csak abban az esetben latszik, ha cikkben van kibovitett szoveg is.
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2005. Október 3. Hétfő, 10:39    Hozzászólás témája: : hiányzo read more-link Hozzászólás az előzmény idézésével

black71 írta:
Valamit nem jol csinalsz telepitesnel.
Adatbazist feldumpoltad az NSN News-hoz?
Ha nem akkor a root-ban levo nsnne.php -t file-t hivd meg a bongeszoben.
Ja es a readme more link csak abban az esetben latszik, ha cikkben van kibovitett szoveg is.

mindent a readme alapján csináltam
egy csomoféle nuke-csomaggal kipróbáltam.
bővített szöveges hírekkel néztem.
sztem nem ez lehet a gond Sad
Vissza az elejére
Andrew-S
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2005. Október 5. Szerda, 18:59    Hozzászólás témája: : hiányzo read more-link Hozzászólás az előzmény idézésével

monddel írta:
[..]
mindent a readme alapján csináltam
egy csomoféle nuke-csomaggal kipróbáltam.
bővített szöveges hírekkel néztem.
sztem nem ez lehet a gond Sad

Nem lehet hogy már elszúrtál valamit és azért nem mennek a telepítések? Normálisan, news plus nélkül működik a dolog?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Modulok Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra 1, 2  Következő
1 / 2 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban