Nyitólap | Regisztráció | Kapcsolat | English |   

PHP-Nuke PHP-Nuke
PHP-Nuke Portál :: Téma megtekintése - SOS! spammel a nuke!
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva.
Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>

SOS! spammel a nuke!

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Security
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
monddel
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2005. Szeptember 28. Szerda, 10:29    Hozzászólás témája: SOS! spammel a nuke! Hozzászólás az előzmény idézésével

2 nap alatt 18000 spamlevél...
blacklistre akarjak tenni a domainemet miatta! Sad((((((((((((

php-nuke extreme 7.5
a nukescripts.net oldalarol töltöttem

hogy csinálja?
mit lehet tenni?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
fetczer
Moderátor
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2005. Szeptember 28. Szerda, 12:54    Hozzászólás témája: : SOS! spammel a nuke! Hozzászólás az előzmény idézésével

Nincs véletlenül fent a Webmail modul?
Nálam is volt hasonló eset. Akkor minden féle külfőldi emberkék sorozatban küldték a maileket. Hamar észre vettem, mert egy része visszajött az admin mail fiókomra. Az is feltünő volt hogy az összes ilyen külföldi a Webmail programot használta csak.
Ha fent van ez a modul vagy tiltsd le, vagy csináld azt amit én, és csak előfizetőknek kapcsold be. Azóta semmi gond.
monddel
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2005. Szeptember 28. Szerda, 13:00    Hozzászólás témája: : SOS! spammel a nuke! Hozzászólás az előzmény idézésével

fetczer írta:
Nincs véletlenül fent a Webmail modul?
Nálam is volt hasonló eset. Akkor minden féle külfőldi emberkék sorozatban küldték a maileket. Hamar észre vettem, mert egy része visszajött az admin mail fiókomra. Az is feltünő volt hogy az összes ilyen külföldi a Webmail programot használta csak.
Ha fent van ez a modul vagy tiltsd le, vagy csináld azt amit én, és csak előfizetőknek kapcsold be. Azóta semmi gond.

nincs fent...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
monddel
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2005. Szeptember 28. Szerda, 13:01    Hozzászólás témája: : SOS! spammel a nuke! Hozzászólás az előzmény idézésével

legyalultam az egészet, nem jöttem rá mi miatt van.

kezdem előről, csak találok végre egy működő nuke verziót
Vissza az elejére
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2005. Szeptember 28. Szerda, 14:32    Hozzászólás témája: : SOS! spammel a nuke! Hozzászólás az előzmény idézésével

Webmail modulal szoktak igy torni hogy spam-re hasznaljak. Epp az ejjel egyik ugyfelunk webmail moduljaval is ezt tettek.
Kb 5-10 perc alatt kikuldesre kerul kozel 2000 level, es tovabbi kb10000 -et toroltunk chace-bol.
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2005. Szeptember 28. Szerda, 14:40    Hozzászólás témája: : SOS! spammel a nuke! Hozzászólás az előzmény idézésével

black71 írta:
Webmail modulal szoktak igy torni hogy spam-re hasznaljak. Epp az ejjel egyik ugyfelunk webmail moduljaval is ezt tettek.
Kb 5-10 perc alatt kikuldesre kerul kozel 2000 level, es tovabbi kb10000 -et toroltunk chace-bol.

írtam az előbb is:
nem is volt fent a webmail Sad
Vissza az elejére
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2005. Szeptember 28. Szerda, 15:20    Hozzászólás témája: : SOS! spammel a nuke! Hozzászólás az előzmény idézésével

Olvastam, csak megjegyeztem hogy azzal szoktak.
Valami olyan modult lessz a hunyo ami alkalmas mail cimekre levelet kuldeni. mail( -re ra keresel teljes tartalmon belul, egyszeruen kitudod szurni mi lehet az a modul amivel ezt csinaltak. Feedback modul kizarhato kapasbol. Alap nuke modulok kozul esetleg meg a Recommend_Us alkalmas erre ha megvan hack-elve hogy csatolni is lehessen hozza szoveget.
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2005. Szeptember 28. Szerda, 15:27    Hozzászólás témája: : SOS! spammel a nuke! Hozzászólás az előzmény idézésével

legyalultam az egészet.
de azért vicces...
6-8 hete próbálok összerakni egy működő oldalt nuke alapokon, de még 1 napot sem működött...de már feltörték.
akármelyik verziót próbálom mindegyikkel van gáz ami miatt nem működik rendesen.
most már fingom sincs h mit próbáljak.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Security Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban