Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva. Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>
Elküldve: 2005. Szeptember 28. Szerda, 12:54 Hozzászólás témája: : SOS! spammel a nuke!
Nincs véletlenül fent a Webmail modul?
Nálam is volt hasonló eset. Akkor minden féle külfőldi emberkék sorozatban küldték a maileket. Hamar észre vettem, mert egy része visszajött az admin mail fiókomra. Az is feltünő volt hogy az összes ilyen külföldi a Webmail programot használta csak.
Ha fent van ez a modul vagy tiltsd le, vagy csináld azt amit én, és csak előfizetőknek kapcsold be. Azóta semmi gond. _________________ Saját fejlesztésű lap 1.0
Elküldve: 2005. Szeptember 28. Szerda, 13:00 Hozzászólás témája: : SOS! spammel a nuke!
fetczer írta:
Nincs véletlenül fent a Webmail modul?
Nálam is volt hasonló eset. Akkor minden féle külfőldi emberkék sorozatban küldték a maileket. Hamar észre vettem, mert egy része visszajött az admin mail fiókomra. Az is feltünő volt hogy az összes ilyen külföldi a Webmail programot használta csak.
Ha fent van ez a modul vagy tiltsd le, vagy csináld azt amit én, és csak előfizetőknek kapcsold be. Azóta semmi gond.
Elküldve: 2005. Szeptember 28. Szerda, 14:32 Hozzászólás témája: : SOS! spammel a nuke!
Webmail modulal szoktak igy torni hogy spam-re hasznaljak. Epp az ejjel egyik ugyfelunk webmail moduljaval is ezt tettek.
Kb 5-10 perc alatt kikuldesre kerul kozel 2000 level, es tovabbi kb10000 -et toroltunk chace-bol. _________________
Elküldve: 2005. Szeptember 28. Szerda, 14:40 Hozzászólás témája: : SOS! spammel a nuke!
black71 írta:
Webmail modulal szoktak igy torni hogy spam-re hasznaljak. Epp az ejjel egyik ugyfelunk webmail moduljaval is ezt tettek.
Kb 5-10 perc alatt kikuldesre kerul kozel 2000 level, es tovabbi kb10000 -et toroltunk chace-bol.
Elküldve: 2005. Szeptember 28. Szerda, 15:20 Hozzászólás témája: : SOS! spammel a nuke!
Olvastam, csak megjegyeztem hogy azzal szoktak.
Valami olyan modult lessz a hunyo ami alkalmas mail cimekre levelet kuldeni. mail( -re ra keresel teljes tartalmon belul, egyszeruen kitudod szurni mi lehet az a modul amivel ezt csinaltak. Feedback modul kizarhato kapasbol. Alap nuke modulok kozul esetleg meg a Recommend_Us alkalmas erre ha megvan hack-elve hogy csatolni is lehessen hozza szoveget. _________________
Elküldve: 2005. Szeptember 28. Szerda, 15:27 Hozzászólás témája: : SOS! spammel a nuke!
legyalultam az egészet.
de azért vicces...
6-8 hete próbálok összerakni egy működő oldalt nuke alapokon, de még 1 napot sem működött...de már feltörték.
akármelyik verziót próbálom mindegyikkel van gáz ami miatt nem működik rendesen.
most már fingom sincs h mit próbáljak.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban