Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva. Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>
Az a csoda ,hogy még birod de nem megy .
Javítottam .
Leszedjem ?
De hogyan ?
Meg mondom a frankot ez igy nem is fog menni soha.
Ezt latni kell. Nem tudhatom hogy nallad mi hogy van.
A masik dolog hogy szerintem ez a szerver sem igazan ugyvan beallitva ahogy az elvarhato lenne.
Lehetne irni a rendszer gazdanak ugyan mondja mar meg hogy kell a dolgokat konfigolni.
Ne ertsd felre de azert a szolgaltatasert meg fizetsz is.
Ha irsz nekik kb ennyi lessz a valasz ezt add meg /WWW/hu/privat/www/spaw/ _________________
Én is ugyanannál a szolgáltatónál vagyok, mint ti... Rögtön egy olyan kérdésem lenne, azokhoz akik ismerik a szolgáltatót és regisztráltak már rajtuk keresztül domaint, hogy kb mennyi az átfutási idő?
Más: Én írok nekik egy mailt, hogy ez így nem lesz igazán jó. Ugyanis tényleg fizetünk érte, lehet hogy nem olyan sokat, mint máshol, de én azért váltottam ingyenes szolgáltatóról fizetősre, hogy minden opció működjön az oldalon, és ne legyek keretek közé zárva. Ennek ellenére, nem lehet .htacces fájlokat feltölteni, valamint nem lehet tudni az eléréshez szükséges címet sem, ami úgy tűnik nem a felhasználó hibája, mert ha black, valamint jazz sem tudja megoldani a problémát, akkor ott valami más probléma van. Ennek így nincs sok értelme. Egy fizetős tárhelyen legyen elérhető az összes szolgáltatás (ha ehez többet kell fizetni, akkor kérjenek többet), ha nem megoldható, akkor meg tüntessék fel a hiányosságokat, még szerződés kötés elött. Lehet, hogy rosszul látom, de ez a véleményem...
Szóval black, mit kéne konkrétan tudni a beállításhoz?
Ez persze mind mellékes dolog ahoz képest ,hogy megbízhatóan működik ?
Tehát ezen beálításokat majdcsak megoldjuk valhogy de ha az oldal jónéhány alakalommal nem elérhető vagy lassú ez sokkal nagyobb kár.
Szóval black, mit kéne konkrétan tudni a beállításhoz?
Itt ket lehetseges dolog van.
Az egyik hogy a rendszergazda beallitja a szervert normalisan (ez lenne az idalis).
A masik hogy at kell irni a spaw-ot dataglob-ra.
Itt megjegyeznem nem csak ezzel a modullal van problema a dataglobnal.
Tovabbi dataglobos irasoknak nyitok egy topicot oda irjatok. http://www.nuker.hu/ftopicp-1426.html#1426 _________________
Elküldve: 2005. Január 9. Vasárnap, 17:51 Hozzászólás témája: Wisiwyg_3.2.0
black71 írta:
polgar írta:
hali.Csak ez a hírszerkesztő létezik vagy esetleg más is akad mert ezt ha beleszakadok se sikerül működésre bírnom.
Mas is letezik, probaltunk mast hasznalni alternativanak de az aredmeny ott is ugyan az.
Áthidaló megoldást jelenthet, pl. a Dataglobe-ra a wisiwyg_3.2.0 http://www.nuker.hu/letoltesek-213.html , jelenleg én is ezt használom. Az esetleges telepítésnél, olvasd el az install.txt-t és nem árt biztonsági másolatot csinálni a filek-ról. Én 7.6 /2.8 chatserv,-en használom, egy két kisebb hibától eltekintve jól működik. Ennél a verziónál én csak a SubmitNews/index.php-t írtam felül, a többi filet, módosítottam az install.txt leírása szerint. Nem a legjobb, de jobb mint html kódokat gépelni. Mégvalami, kicsit lassítja az oldalt, ezért én ha nem használom, a footer.php-ban kicommentezem.
Vége a szenvedésnek!
Sokan panaszkodtatok, hogy a wysiwyg editorral a kép elérési útját utólag -manuálisan- kellett javítani.
Akit ez zavart, vagy csak az ideje drága és nem akar ezzel tovább bajlódni, annak itt letölthető egy kivállóan működő spaw_control.config.php fájl!
Használjátok egészséggel!
black71! Nézd meg, teszteld le Te is, légy oly kedves, és ha valóban jó, akkor a letöltésekben szereplő editorokban cseréld le erre a hibát okozó fájlt, hogy a továbbiakban felesleges kérdésektől mentesíthesd magad, illetve a fórumot!
a kép meg jelenik az elő ugró ablak nál hibázik kód igy nézki
Valszleg nem fog tetszeni amit kérek, és azt mondod majd olvassam el erről a topicot, de már elolvastam, de nem merek hozzákezdeni mert félek elszarom. Ráadásul nekem reviews duplázásom is volt, szal félek tuti elrontanék vmit. Az lenne a kérdésem hogy ha megadnám a hozzáférési adatokat az oldalamhoz, megtudnád nekem csinálni a Spaw editor installját a hírekre, a két ismertetőre, meg ahol még használják ezt?
Csak azért fordultam hozzád ezzel a gonddal, mert írtad egyszer hogy 5 perc a telepítése, valszleg ha minden szarért beírnék a fórumba emiatt, akkor leglább egy órádat venném el. Pls, örök hálám érte. Pls, privátban válaszolj ha lehet: kamisama@freemail.hu
De tetszik, meg biztos tetszene a tobbi felhasznalonak is ha mindenkinek egyenkent helyre vagnam a nuke-jat. Szerinted?
Annyiban igazad van hogy egyszerubb telepites mint itt a forumban irni rola mit hogy kell, de abbol nem tanul senki.
Amit te akarsz csinalni mindenre megtalalod a valaszt a forumban, adatbazishoz semmi koze a dolognak, tehat nincs mit elrontani. _________________
OK, akkor azt mondd már meg nekem hogy amikor az már a modulokat kell módosítani, mondjuk pl a Reviews-t, akkor az index php-jén mit kell változtatni? 7.6-os nuke-n, ha már változtattam rajta vmit.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban