Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva. Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>
Én is ugyanannál a szolgáltatónál vagyok, mint ti... Rögtön egy olyan kérdésem lenne, azokhoz akik ismerik a szolgáltatót és regisztráltak már rajtuk keresztül domaint, hogy kb mennyi az átfutási idő?
Más: Én írok nekik egy mailt, hogy ez így nem lesz igazán jó. Ugyanis tényleg fizetünk érte, lehet hogy nem olyan sokat, mint máshol, de én azért váltottam ingyenes szolgáltatóról fizetősre, hogy minden opció működjön az oldalon, és ne legyek keretek közé zárva. Ennek ellenére, nem lehet .htacces fájlokat feltölteni, valamint nem lehet tudni az eléréshez szükséges címet sem, ami úgy tűnik nem a felhasználó hibája, mert ha black, valamint jazz sem tudja megoldani a problémát, akkor ott valami más probléma van. Ennek így nincs sok értelme. Egy fizetős tárhelyen legyen elérhető az összes szolgáltatás (ha ehez többet kell fizetni, akkor kérjenek többet), ha nem megoldható, akkor meg tüntessék fel a hiányosságokat, még szerződés kötés elött. Lehet, hogy rosszul látom, de ez a véleményem...
Legutóbb black71 szerkesztette (2005. Január 21. Péntek, 14:24), összesen 1 alkalommal
Ez persze mind mellékes dolog ahoz képest ,hogy megbízhatóan működik ?
Tehát ezen beálításokat majdcsak megoldjuk valhogy de ha az oldal jónéhány alakalommal nem elérhető vagy lassú ez sokkal nagyobb kár.
Szerinted milyen ?
Nem egyszer volt már rá példa, hogy nem volt elérhető az oldal, de ezek nem tartottak sokáig (max 10 perc). Leszámítva, az előzőekben írt "apró" problémákat nincs vele komolyabb gond. Ha ezek a problémák megoldódnak, akkor az egyik legjobb magyarországi szolgáltató válhat belőlle a nukereknek
Hát ami engem illet nem vagyok velük nagyon megelégedve a sok leálás noha csak pár perc de akkor is.Irtam nekiki levelet a htacces fáljok miatt de még nem is válaszoltak rá.Szomorú vagyok emiatt.És szerintem más is akinek ott van tárhelye és nem tudja felteni a htacces fájlokat. _________________ Lala
Nekem most regisztrálnak domaint meg tárhelyet is rendeltem.Lehet nem volt jó ötlet?Mert az u w proxy erroral már televan a ....m.Ja meg,hogy egy csomó mindent nem lehet használni. _________________ jolaszló
PHP-Nuke 7.6 + Chatserv Patch 2.8
Hát ami engem illet nem vagyok velük nagyon megelégedve a sok leálás noha csak pár perc de akkor is.Irtam nekiki levelet a htacces fáljok miatt de még nem is válaszoltak rá.Szomorú vagyok emiatt.És szerintem más is akinek ott van tárhelye és nem tudja felteni a htacces fájlokat.
Én már másfél hónapja írtam egy levelet ezzel kapcsolatban, amire úgy válaszoltak, hogy tervezik a rejtett fájlok feltöltését, és napokon belül működni fog. Az eredményt látjátok...
Nekem most regisztrálnak domaint meg tárhelyet is rendeltem.Lehet nem volt jó ötlet?Mert az u w proxy erroral már televan a ....m.Ja meg,hogy egy csomó mindent nem lehet használni.
Mikor küldted el a domain regisztrációs kérelmedet? Ugyanis én december közepén küldtem el és még nem adtak élet jelet magukról. Érdekelne, hogy kb meddig tart egy ilyen regisztráció
Mikor küldted el a domain regisztrációs kérelmedet? Ugyanis én december közepén küldtem el és még nem adtak élet jelet magukról. Érdekelne, hogy kb meddig tart egy ilyen regisztráció
Szerintem nezd meg a kovetkezo helyen itt mutatja a leadott domain regisztraciokat, ill a kotelezo 2 hetes varakozasi ido, eppen hol jar.
A csapatom lapja szinten a dataglobe szerveren van elhelyezve. Igen, vannak fura megoldasok a szerver reszen ez teny.
Itt emlitettek a .htacces fajlokat. Ez pld anno volt 2004 nov 27.-ig.
Ekkor egy aramszunet miatt (Senorg?) halt el minden naluk, a visszaallitas utan viszont tenyleg nem volt mar lehetoseg a .htacces hasznalatara.
Ugyfelszolgalat, nem tom, ha en felhivom oket a telefonon, felveszik, es probalnak segiteni. Ebben panasz nem lehet. Legalabb is reszemrol.
Domain regisztraciot oszegyujtik, es lepaszoljak tudtommal a Microware-nek. De javitsatok ki ha tevedek.
Legutóbb benoce szerkesztette (2005. Január 9. Vasárnap, 19:44), összesen 1 alkalommal
Nekem most regisztrálnak domaint meg tárhelyet is rendeltem.Lehet nem volt jó ötlet?Mert az u w proxy erroral már televan a ....m.Ja meg,hogy egy csomó mindent nem lehet használni.
Én egy hete.De .com-ost azt meglehet nézni valahol? Vagy anak menyi az átfutási ideje? _________________ jolaszló
Csatlakozott: Dec 05, 2004 Hozzászólások: 370 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2005. Január 9. Vasárnap, 22:40 Hozzászólás témája: htaccess
Akinek esetleg még a dataglobnál van tárhelye azt érdekelheti.
Írtam levelet a dataglobnak hogy engedélyzék nekem a .htaccess fájlok feltelpítését.Válasz a következő volt:
Biztonságtechnikai okokból szerverünkön nem engedélyezett a .htaccess fájlok használata.
Kérem, írja meg, hogy miért van rá szüksége, hátha meg tudjuk oldani másképpen!
Kérdésem az administratorokhoz hogy legyenek olyan kedvesek és írják le nekem hogy pontosan miért is kell nekünk a .htaccess fájlok.
Mert ha értelmesen meg tudjuk indokolni hátha lesz belőle valami ami nem lenne rossz dolog.
Elküldve: 2005. Január 9. Vasárnap, 23:08 Hozzászólás témája: Re: htaccess
lala írta:
Akinek esetleg még a dataglobnál van tárhelye azt érdekelheti.
Írtam levelet a dataglobnak hogy engedélyzék nekem a .htaccess fájlok feltelpítését.Válasz a következő volt:
Biztonságtechnikai okokból szerverünkön nem engedélyezett a .htaccess fájlok használata.
Kérem, írja meg, hogy miért van rá szüksége, hátha meg tudjuk oldani másképpen!
Kérdésem az administratorokhoz hogy legyenek olyan kedvesek és írják le nekem hogy pontosan miért is kell nekünk a .htaccess fájlok.
Mert ha értelmesen meg tudjuk indokolni hátha lesz belőle valami ami nem lenne rossz dolog.
Előre is köszönöm
A .htaccess filek, használata a portál biztonságos működése szempontjából szinte nélkülözhetetlen. A rendszergazdának lenne rá lehetősége, hogy úgy állítsa be a szervert, hogy .htaccess file-kat fel lehessen tölteni, de a felhasználóknak csak bizonyos műveletek lefuttatásához ad jogot. Valószínűleg azért ódzkodnak az engedélyezéstől, mert a .htaccess filekkal, felül lehet bírálni bizonyos szerver oldali szolgáltatásokat. De mint fentebb írtam, ezt ők meg tudnák oldani, ha nagyon akarják. A jelek szerint nem akarják.
Nagyon jó érvet írhatsz, pl. http://www.nuker.hu/cikk-68-nested-0-0.html ha ezt a cikket elolvasod, vagy mellékeled. Nélkülözhetetlen pl. a googletap, rövid url-ek, használatához, ill. telepítéséhez is, ill. a Sentinel, admin védelméhez. Szóval fel lehet sorolni jópár meggyőző dolgot.
De a legnyomósabb érv itt olvasható: "Minden tárhely csomagunk esetén korlátlan beállításokra van lehetőség!
Egyetlen megkötés, hogy az összes tárterület foglalásának összege ne haladja meg az előfizetett webtárhely méretét!"
Megirtam a levelet a dataglobnak majd meglátjuk mi lesz belőle.
Leírtam azt hiszem mindent ami fontos lehet, vírusokról is meg minden.
Hát Reménykedjünk _________________ Lala
Megirtam a levelet a dataglobnak majd meglátjuk mi lesz belőle.
Leírtam azt hiszem mindent ami fontos lehet, vírusokról is meg minden.
Hát Reménykedjünk
Reménykedjünk!! Ha nem lesz eredménye akkor mi is irunk,hogy nem ez van a hirdetésükben és ejnye bejnye _________________ jolaszló
A tárhelyem amelyiken a portált tesztelgetem a dataglobe oldalon van és én is észrevettem vannak leállások néhány percre. Attól tartok ez csak a kezdet miután az ingyenes tárhelyek sorra csődöt mondanak sokan fognak ide költözni és sokat fog lassúlni. Aki üzleti céllal szeretné az oldalát használni az nem vacakolhat ha bizonytalan a dolog mert ha elmegy a vásárló többe kerül mint egy jó hely.
Ha valaki tapasztalattal bír ajáljon egy jól és főleg megbízhatóan működő helyet. PL. a NUKER oldal hol fut mert szerintem mindig OK.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban