Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva. Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>
Feltelepítettem a PHP-NUKE 7.8-as verzióját, de a news és egyéb modulokban úgy tűnik, hogy a wysiwyg szerkesztő csak korlátozott funkcionalitással érhető el. Azaz, alapvető formázási elemek vannak csupán (szöveg rendezés, bold, italic, hivatkozás hozzáadása) egy sorban, az össze többi, aminek szerintem lennie kellene, nem elérhető. Hol tudom ezeket bekapcsolni? A Modulok adminon sem találtam ilyet, sem a modulok szerkesztése oldalon.
az erteket allitsd 1-re.
Felhasznaloi feluleten tovabbra is az alap marad, csak adminban lessz elerheto a bovitett.
Ez biztonsagi szempontok miatt van igy.
Egyebkent mar biztosan volt errol szo a forumban, esetleg ha tovabbi kerdesed lenne pls elobb hasznald a forum keresojet. _________________
Szóval, a 7.8-ban lévő TinyMCE editor néhány feature-t nélkülöz, ilyen például a képek feltöltése és menedzselése. Ha a kép beillesztésénél a Browse gombra kattintasz, akkor egy hibaüzenet jön be: ("Filebrowser callback: src,, image"), ami azért van, mert az MCImageManager nincs benne a csomagban, azt pénzért adja a fejlesztő. Van erre valamilyen ingyenes megoldás? Ami természetesen együttműködik a TinyMCE editorral.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban